Redenen om te kiezen voor een glamping vakantie op de boerderij tijdens het Coronavirus:

– 24 april 2020 –

1. Privé accommodatieGlamping vakantie tijdens coronavirus

Wanneer je bij BoerenBed komt logeren, verblijf je in een luxe kampeer accommodatie. Dit kan zijn een BoerenBed tent of het Houten Vakantiehuisje. Al deze accommodaties zijn voor 4 of 6 personen en inclusief eigen keuken, woonkamer, toilet, slaapkamer. Bij alle accommodaties heb je een privé douche of badkamer naast of in de accommodatie. Na weken thuis te hebben gezeten, zal het heel fijn zijn om er even tussen uit te gaan met het gezin. Je logeert bij de boer op het platteland, een fijne omgeving weg van de massa en zonder wifi of elektriciteit. Kan je echt niet zonder? Je mag je apparaten opladen in het boerderijwinkeltje.

2. Boerderijen in de buurt

Met meer dan 70 bestemmingen is er altijd wel een boerderij bij jou in de buurt. Bovendien hoef je niet te vliegen of de trein te nemen voor jouw vakantie, binnen enkele uren in de auto ben je op de boerderij en kan je luxe logeren bij de boer. Hierdoor is het regelen van jouw glamping vakantie eenvoudig en in deze tijd extra veilig. Door te verblijven bij BoerenBed reis je in de buurt, in eigen land en steun je de lokale boerderijen!

3. Rustig gelegen boerderijen

Al onze BoerenBed boerderijen zijn met zorg uitgekozen. Elke boerderij ligt midden in de natuur, ver van de drukte en de stad. Gelegen op het platteland, op dunbevolkte plaatsen. Het risico dat je andere toeristen tegenkomt is hierdoor minimaal. Je ontdekt hoe je eenvoudig kunt leven en brengt tijd door met de mensen om je heen. Glamping vakanties op de boerderij zijn er om even helemaal tot rust te komen.

4. Kleinschalige boerderijen

Onze BoerenBed Boerderijen zijn kleinschalig opgezet. De boeren verwelkomen slechts enkele families per boerderij. Hiernaast liggen de accommodaties ver uit elkaar, zo hebben jullie altijd voldoende privacy en ruimte. Hierdoor hoeven jullie de andere families niet tegen het lijf te lopen tijdens jullie verblijf.

5. Ruimte voor de kinderen

Na weken binnen te hebben gezeten, zijn de kinderen toe aan wat frisse lucht. Tijd om de televisie en de computer aan de kant te schuiven en buiten te gaan spelen! Op onze boerderijen hebben ze alle tijd om te ravotten in de weilanden of te zwemmen in de rivier. Maar er is ook genoeg ruimte om een hut te maken in het bos of om te spelen tussen de strobalen… Hiernaast zijn er veel boerderijdieren. Deze mogen jullie samen voeren, knuffelen en als je geluk hebt mag je zelfs een ritje maken op een paard of ezel. 

De genomen maatregelen omtrent het Coronavirus

Onze boeren en boerinnen houden zich aan de maatregelen en respecteren de anderhalve meter afstand. Alle accommodaties worden na elk vertrek zorgvuldig schoongemaakt. De boerderijen mogen enkel bezocht worden door families en de pizza avond vindt plaats onder bepaalde voorwaarden (de organisatie hiervan is in handen van de boerderij). Door deze maatregelen kun je veilig op vakantie tijdens het Coronavirus!

Een glamping vakantie in Nederland met BoerenBed is een uitstekend idee voor een rustige vakantie in eigen land. Je geniet van een luxe kampeer vakantie op de boerderij tussen de boerderijdieren, midden in de natuur. Ontdek het rustige platteland, profiteer van alle ruimte om je heen en adem frisse lucht in tijdens een wandeling of fietstocht! Bekijk hier al onze boerderijen in Nederland en België.

Nieuwsbrief