Ontdek wat glamping is tijdens een familievakantie in Illinois

Kleed je familievakantie eens anders in en kies voor een verblijf bij een biologische boerderij, fraai gelegen in het glooiende natuurlandschap van Noord-Illinois. De boer en boerin laten je ervaren wat glamping inhoudt. Luxe kamperen in een meerpersoonstent met verlichting, stromend water, echte bedden, een houten vloer, houtkachel en houtgestookt fornuis om maaltijden met verse producten en ingrediënten op te bereiden. En dat alles met de rijke natuur als bondgenoot en buurman.

Een unieke natuurvakantie bij een biologische boerderij in Illinois

Je verblijft bij een klein familiebedrijf op een bijzondere locatie van Het BoerenBed, waar al meer dan een eeuw agrarische activiteiten worden verricht. Je kunt het authentieke boerenleven bekijken of de mouwen opstropen en meehelpen bij de oogst van gewassen, de verzorging van de dieren of het verzamelen van de verse eieren. Het is een gezonde en inspirerende omgeving, waar ieder gezinslid helemaal zichzelf kan zijn en kan doen wat hij of zij wil.

Geniet van het landleven en de luxe van een comforttent in de natuur

Glamping in deze Amerikaanse deelstaat laat je van het boerenlandleven genieten, met het moderne comfort bij de hand. Je kunt vanuit je luxe kampeerverblijf de omgeving ontdekken. Breng een bezoek aan het nationale park Rock Cut State Park en leef je uit met buitenactiviteiten als vissen, zwemmen en kanoën. Het buitenleven maakt hongerig. Pluk biologische groenten in de moestuin, raap wat scharreleieren bij elkaar en maak in je luxe onderkomen een heerlijke maaltijd met biologisch vlees van de boerderij klaar.

Kom tot rust op een eersteklas kampeerlocatie in het vrije landschap

Het BoerenBed bied je in de USA een ongelooflijk gerieflijke en ruime tent, met een traditioneel interieur dat het eerlijke, landelijke leven van vroeger jaren weerspiegelt. Je beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen en komt met je gezin of vriendengroep volledig tot rust in een groene en heuvelachtige omgeving die de omlijsting vormen van de wilde Rock River.

Nieuwsbrief