Ontvang tot 20% korting met een Toer langs de Boer!

toer langs de boerWat is er leuker dan tijdens jullie vakantie meer dan één boerderij te bezoeken? Dat is de reden waarom we speciaal voor jou, een exclusieve aanbieding hebben samengesteld: ontvang tot 20% korting op je verblijf! Je mag de toer langs de boer samenstellen zoals je zelf wilt, zolang je maar aansluitend minimaal 2 verschillende boerderijen bezoekt. Je hoeft alleen maar te kiezen welke combinatie van boerderijen het beste bij jullie past!

Wil je een Toer langs de boer boeken? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Algemene Voorwaarden:

  • De korting is 10% op het verblijf geldig tijdens vakanties, feestdagen en in juli en augustus.
  • De korting is 20% op het verblijf geldig tijdens de maanden januari t/m juni en september t/m december.
  • Korting is alleen van toepassing op de tenthuur.
  • Moet geboekt worden voor een minimum van 2 boerderijen en het moet een gecombineerd verblijf zijn van minimaal 7 nachten.
  • Geldig voor alle soorten accommodaties en boerderijen.
  • Boerderijen moeten direct na elkaar worden bezocht.
  • Niet geldig voor bestaande boekingen.
  • Het is niet te combineren met andere aanbiedingen.
  • Het is niet mogelijk om de korting in te wisselen voor contant geld.
  • BoerenBed behoudt zich het recht voor om de promotie op elk moment te wijzigen.
Je belt naar ons kantoor en wij zorgen ervoor dat de boekingen in orde komen tegen een gunstig tarief! Neem een kijkje bij onze boerderijen en kies jouw favorieten uit, bijvoorbeeld bij een luxe glamping in Brabant of een boerderijvakantie in België! Om jullie een idee te geven over de mogelijkheden hebben we hier een aantal voorbeelden:

8-daagse boerderijvakantie

Deze rondreis is perfect geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Je blijft in Nederland maar leert ons land van verschillende kanten kennen. Je begint op maandag bijvoorbeeld bij Hoeve De Pippert, waar je heerlijk kunt genieten van de natuur en boerderijdieren! Je sluit je familie vakantie af met een heerlijk luxe verblijf in een BoerenBed Tent met hot tub bij Landgoed Volenbeek. De locaties en prijzen zijn op aanvraag.

12-daagse boerderijvakantie

Deze reis is uitstekend geschikt voor koppels. We beginnen in Duitsland waar we kennismaken met de “gemütliche” Duitse plattelandsdorpjes rondom boerderij Hilserhof. Vervolgens ga je voor een weekend het Franse gevoel ervaren bij bijvoorbeeld Domaine de St Christophe. Reis vervolgens door naar België en beleef een heerlijke tijd bij Hoeve den Overdraght!

Nieuwsbrief