Zomer op de boerderij!

Tijdens de zomervakantie is het boerenleven volop in gang! De eerste groentes worden geoogst en de dieren gaan naar buiten, een heerlijke tijd om even weg te gaan tijdens de schoolvakantie. Geniet van het zonnetje in je ligstoel met uitzicht op de koeien in de wei. Ook voor de nodige verkoeling wordt gezorgd. Zo hebben de meeste boerderijen water in de buurt; een heus boerenzwembad of een rivier op het erf.

Gratis marshmallows, hapjes en drankjes tijdens de midweek van 21 juni 2021!

midsummer
parents

Plezier voor iedereen

Een echte familievakantie kenmerkt zich doordat iedereen kan genieten. Bij BoerenBed kunnen de kinderen vrij hun gang gaan en alles over het boerderijleven leren terwijl de ouders lekker achterover leunen met een goed boek. Aan het eind van de dag verzamel je met z’n allen aan de picknicktafel om elkaar je avonturen te vertellen. Wat een heerlijke familievakantie! Aandacht voor elkaar en het gezin staan bij ons centraal, dat is waar BoerenBed voor staat.

Boek je verblijf bij een van de deelnemende boerderijen

hoeve de betuwe

Hoeve de Betuwe

Gelegen in het plaatsje Dreumel, Gelderland, op de rand van de Betuwe. Geniet hier van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Wees welkom op deze biologische boerderij.

boerenbed locatie mariahout in de hei

Mariahout in de Hei

Aan de rand van de Peel in het dorpje Mariahout, provincie Noord-Brabant, vind je boerderij Mariahout in de Hei. De tenten hebben uitzicht op het bos.

boerderij de landhoeve

De Landhoeve

De boerderij is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattemen Kampen en op minder dan een uur rijden vanaf Utrecht.

boerderij taartentuin

TaarTenTuin

Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je TaarTenTuin. Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart.

hoeve de pippert boerderij

Hoeve de Pippert

Midden in de Betuwe vind je Hoeve de Pippert. In de Uiterwaarden van de Waal zijn er meerdere mooie struin-, fiets en wandelroutes.

boerenbed locatie brabantse hei

De Brabantse Hei

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens.

rochefort en ardenne boerderij

Ferme de Rochefort en Ardenne

Gelegen in het zuidoosten van België, tussen het regionale park van de Ardennen en Luxemburg in het kleine dorpje Nassogne, vind je Ferme de Rochefort en Ardenne.

hoeve brugge

Hoeve Brugge

In België, vlakbij Brugge, ligt deze boerderij. Het is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt.

hoeve den overdraght

Hoeve den Overdraght

Hoeve den Overdraght is gelegen in de Westhoek, ligt dicht bij de kust én leunt tegen de Franse grens. Uitrusten, ontstressen en simpelweg genieten doe je hier.

Nieuwsbrief