Zomer op de boerderij!start van de zomer

Om de start van de zomer te vieren trakteert het BoerenBed op gratis marshmallows, hapjes en drankjes!

Bekijk hier de deelnemende boerderijen:

Nederland: Hoeve de Betuwe, Mariahout in de Hei, De Landhoeve, Taartentuin, De Brabantse Hei ,Hoeve de Pippert Collection

België: Hoeve Brugge Collection, Rochefort en Ardenne

Frankrijk:
Flocellière en Vendée Collection, La Grange du Bost en Dordogne

Duitsland:
Hof Keppel

Verenigd Koninkrijk:
Treganhoe, Manor Farm, Canfields Farm, College Farm, Ilfracombe Farm

Let op: bij de buitenlandse locaties kunnen de activiteiten afwijken.

Lang weekend weg tijdens de zomermaanden

Tijdens de zomervakantie is het boerenleven volop in gang! De eerste groentes worden geoogst en de dieren gaan naar buiten, een heerlijke tijd om even weg te gaan tijdens de schoolvakantie. Geniet van het zonnetje in je ligstoel met uitzicht op de koeien in de wei. Ook voor de nodige verkoeling wordt gezorgd. Zo hebben de meeste boerderijen iets met water; een heus boerenzwembad of een rivier op het erf. Bekijk hier alle boerderijen vlakbij water.

Zomerse glamping familievakantie

Een echte familievakantie kenmerkt zich doordat iedereen evenveel kan genieten. Bij het BoerenBed kunnen de kinderen vrij hun gang gaan en alles over het boerderijleven leren terwijl de ouders lekker achterover leunen met een goed boek. Aan het eind van de dag verzamel je met z’n allen aan de picknicktafel om elkaar je avonturen te vertellen. Wat een heerlijke familievakantie! Bij het BoerenBed zijn niet alleen uitstekende faciliteiten voor kinderen, maar daarnaast geloven wij niet alleen in het feit dat ouders het naar de zin hebben als de kinderen dat hebben, maar ook dat dit andersom is. Aandacht voor elkaar en het gezin staan centraal. Dat is waar het BoerenBed voor staat.

 

Nieuwsbrief