Stamppotweekend op de boerderij

In de herfst laat de natuur een spektakel zien met alle veranderende kleuren. De vogels trekken naar het zuiden en de morgendauw valt zachtjes op het gras. De kleur van de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van groen naar diep oranje, paddenstoelen schieten in verschillende kleuren boven de grond uit en de wolkenvelden geven spectaculaire tekeningen in de lucht. De natuur verandert nu snel, het bereidt zich voor op de winter die komen gaat. Deze zonnige herfstdagen kun je lekker met zijn allen rond de kachel opwarmen na een frisse boswandeling.

Tijdens het weekend van 22 oktober 2021 trakteert BoerenBed op gratis stamppot.

stewpot
autumn

Herfst op de boerderij

Tijdens de herfst moet er ook veel gebeuren op de boerderij. Alle dieren moeten geaaid en verzorgd, de bladeren moeten bij elkaar worden geharkt en de stal moet uitgemest. Bij al deze klusjes kan de boer wel wat hulp gebruiken. Zijn alle klusjes gedaan? Dan is er volop tijd om heerlijk te spelen! Op de boerderijen is heel veel ruimte om te ravotten. Omdat de tenten van BoerenBed ruim, comfortabel en sfeervol zijn ingericht is het extra leuk om tijdens de donkere dagen een bezoek te brengen aan de boerderij.

Boek je verblijf bij een van de deelnemende boerderijen

hoeve de betuwe

Hoeve de Betuwe

Gelegen in het plaatsje Dreumel, Gelderland, op de rand van de Betuwe. Geniet hier van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Wees welkom op deze biologische boerderij.

boerenbed locatie mariahout in de hei

Mariahout in de Hei

Aan de rand van de Peel in het dorpje Mariahout, provincie Noord-Brabant, vind je boerderij Mariahout in de Hei. De tenten hebben uitzicht op het bos.

boerderij de landhoeve

De Landhoeve

De boerderij is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattemen Kampen en op minder dan een uur rijden vanaf Utrecht.

hoeve de pippert boerderij

Hoeve de Pippert

Midden in de Betuwe vind je Hoeve de Pippert. In de Uiterwaarden van de Waal zijn er meerdere mooie struin-, fiets en wandelroutes.

het wesselink in salland

Het Wesselink in Salland

Het Wesselink in Salland ligt in Schalkhaar/Deventer aan de oever van de IJssel. Het ligt midden in het vakantiegebied Salland.

hoeve waterschap

Hoeve Waterschap

Deze oude boerderij is een typische Friese Stelp boerderij gebouwd omstreeks 1850 en ligt dichtbij het mooie Tjeukemeer.

rochefort en ardenne boerderij

Ferme de Rochefort en Ardenne

Gelegen in het zuidoosten van België, tussen het regionale park van de Ardennen en Luxemburg in het kleine dorpje Nassogne, vind je Ferme de Rochefort en Ardenne.

hoeve brugge

Hoeve Brugge

In België, vlakbij Brugge, ligt deze boerderij. Het is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt.

hoeve den overdraght

Hoeve den Overdraght

Hoeve den Overdraght is gelegen in de Westhoek, ligt dicht bij de kust én leunt tegen de Franse grens. Uitrusten, ontstressen en simpelweg genieten doe je hier.

boerderij taartentuin

TaarTenTuin

Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je TaarTenTuin. Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart.

boerenbed locatie brabantse hei

De Brabantse Hei

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens.

Nieuwsbrief