Herfst op de boerderij!

stamppotweekendIn de herfst laat de natuur een spektakel zien met alle veranderende kleuren. De vogels trekken naar het zuiden en de morgendauw valt zachtjes op het gras. De kleur van de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van groen naar diep oranje, paddenstoelen schieten in verschillende kleuren boven de grond uit en de wolkenvelden geven spectaculaire tekeningen in de lucht. De natuur verandert nu snel, het bereidt zich voor op de winter die komen gaat. Deze zonnige herfstdagen kun je lekker met zijn allen rond de kachel opwarmen na een frisse boswandeling.

Stamppotweekend 2021

Tijdens het weekend van 22 oktober 2021 ontvangen jullie een goedgevulde mand met stamppot ingrediënten om zelf lekker te bereiden op het fornuis in je tent. Tijdens het Stamppotweekend trakteert BoerenBed op gratis stamppot! Bij de buitenlandse locaties kan de maaltijd wat afwijken.

Herfstvakantie op de boerderij, een echte familievakantie!

Tijdens de herfst moet er ook veel gebeuren op de boerderij. Alle dieren moeten geaaid en verzorgd, de bladeren moeten bij elkaar worden geharkt en de stal moet uitgemest. Bij al deze klusjes kan de boer wel wat hulp gebruiken. Zijn alle klusjes gedaan? Dan is er volop tijd om heerlijk te spelen! Op de boerderijen is heel veel ruimte om te ravotten. Omdat de tenten van BoerenBed ruim, comfortabel en sfeervol zijn ingericht is het extra leuk om tijdens de donkere dagen een bezoek te brengen aan de boerderij.

De deelnemende boerderijen:

Boek hier jullie tent voor het stamppot weekend!

Nieuwsbrief