Herfst op de boerderij!

stamppotweekendIn de herfst laat de natuur een spektakel zien met alle veranderende kleuren. De vogels trekken naar het zuiden en de morgendauw valt zachtjes op het gras. De kleur van de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van groen naar diep oranje, paddenstoelen schieten in verschillende kleuren boven de grond uit en de wolkenvelden geven spectaculaire tekeningen in de lucht. De natuur verandert nu snel, het bereidt zich voor op de winter die komen gaat. Deze zonnige herfstdagen kun je lekker met zijn allen rond de kachel opwarmen na een frisse boswandeling.

Stamppotweekend 2020

Tijdens het weekend van 23 oktober 2020 ontvangen jullie een goedgevulde mand met stamppot ingrediënten om zelf lekker te bereiden op het fornuis in je tent. Tijdens het Stamppotweekend trakteert BoerenBed op gratis stamppot! Bij de buitenlandse locaties kan de maaltijd wat afwijken.

De deelnemende boerderijen:

Nederland

Hoeve de Betuwe
Mariahout in de Hei
De Lange Weide
De Landhoeve
TaarTenTuin
De Brabantse Hei
Landgoed Volenbeek
Hoeve Lochem aan de Berkel
Hoeve de Pippert Collection
Het Wesselink in Salland
Hoeve Waterschap

Duitsland

Hof Keppel

 

Frankrijk

La Grange du Bost en Dordogne
La Flocellière en Vendée Collection

Engeland

Looe Collection
Ilfracombe Farm
East Shilvinghampton
Glanmor Isaf
Fountain Violet Farm

Boek hier jullie tent voor het stamppot weekend!

Herfstvakantie op de boerderij is een echte familievakantie!

Tijdens de herfst moet er ook veel gebeuren op de boerderij. Alle dieren moeten geaaid en verzorgd worden en de stal weer uitgemest. Bij al deze klusjes kan de boer wel wat hulp gebruiken. Zijn alle klusjes gedaan? Dan is er volop tijd om heerlijk te spelen. Om de boerderijen heen vind je altijd veel ruimte om te ravotten! Dit is de plek om de mooie kleurveranderingen in de herfstperiode te zien.

Glamping bij BoerenBed

Omdat de tenten van BoerenBed ruim, comfortabel en sfeervol zijn ingericht is het extra leuk om tijdens de donkere dagen een bezoek te brengen aan de boerderij. Glamping is afgeleid van het Engels ‘glamorous camping’. Kamperen wordt gezien als de basic en door daar comfort aan toe te voegen, wordt kamperen glamorous.

Glamping is een succes geworden omdat mensen, die niet van basic kamperen houden maar wel van het buitenleven, nu in alle luxe kunnen kamperen. Bij BoerenBed slaap je in een luxe tent en het lijkt in de verste verte niet meer op ouderwets kamperen.

Nieuwsbrief