Herfst op de boerderij!

Lang weekend weg tijdens het najaar

stamppotweekendIn de herfst laat de natuur een spektakel zien met alle veranderende kleuren. De vogels trekken naar het zuiden en de morgendauw valt zachtjes op het gras. De kleur van de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van groen naar diep oranje, paddenstoelen schieten in verschillende kleuren boven de grond uit en de wolkenvelden geven spectaculaire tekeningen in de lucht. De natuur verandert nu snel, het bereidt zich voor op de winter die komen gaat. Deze zonnige herfstdagen kun je lekker met zijn allen rond de kachel opwarmen na een frisse boswandeling.

Stamppotweekend 2020

Tijdens het weekend van 23 oktober ontvangen jullie een goedgevulde mand met stamppot ingrediënten om zelf lekker te bereiden op het fornuis in je tent.

Tijdens het Stamppotweekend trakteert het BoerenBed op gratis stamppot!
Let op: bij de buitenlandse locaties kunnen de activiteiten afwijken.

Bekijk hier de deelnemende boerderijen:

Nederland en België: Hoeve de Betuwe, Mariahout in de Hei, De Lange Weide, De Landhoeve, TaarTenTuin, De Brabantse Hei, Landgoed Volenbeek, Hoeve Lochem aan de Berkel, Hoeve de Pippert Collection

Frankrijk:
La Grange du Bost en Dordogne, La Flocellière en Vendée Collection

Duitsland:
Hof Keppel

Verenigd Koninkrijk:
Looe Collection, Ilfracombe Farm, East Shilvinghampton, Glanmor Isaf, Fountain Violet Farm

Herfstvakantie op de boerderij is een echte familievakantie!

Tijdens de herfstvakantie moet er veel gebeuren op de boerderij. Alle dieren moeten geaaid en verzorgd worden en de stal weer uitgemest. Bij al deze klusjes kan de boer wel wat hulp gebruiken.

Zijn alle klusjes gedaan? Dan is er volop tijd om heerlijk te spelen. Om de boerderijen heen vind je altijd veel ruimte om te ravotten! Heb jij wel eens geschommeld op de reuze schommel? Deze vind je bij Het Wesselink in Schalkhaar. Dit is de plek om de mooie kleurveranderingen in de herfstperiode te zien.

Glamping bij het BoerenBed

Omdat de tenten van BoerenBed ruim, comfortabel en sfeervol zijn ingericht, doet het denken aan glamping of glamperen. Glamping is afgeleid van het Engels ‘glamorous camping’. Kamperen wordt gezien als de basic en door daar comfort aan toe te voegen, wordt kamperen glamorous.

Glamping is een succes geworden omdat mensen, die niet van basic kamperen houden maar wel van het buitenleven, nu in alle luxe kunnen kamperen. Bij BoerenBed slaap je in een luxe tent en het lijkt in de verste verte niet meer op ouderwets kamperen.

Boek hier je vakantie in de herfstvakantie!

Nieuwsbrief