Glamping vakantie in Málaga aan de Costa del Sol

De provincie Málaga is genoemd naar de hoofdstad Málaga. Het ligt in Andalusië, in het zuiden van Spanje. Ontdek deze prachtige provincie: je vindt hier vele kastelen en forten die een bezoekje waard zijn, zoals het beroemde Alhambra of de Alacazaba. Daarnaast is het klimaat in het kustgebied van de Middellandse Zee zeer aangenaam, met warme zomers en milde winters. Verder vinden jullie in het binnenland de typische pueblos blanco's: de witte dorpjes die zich verbergen in valleien of hellingen van de vele heuvels en bergen van deze provincie. Kijk uit naar de comfortabele accommodaties van het BoerenBed te midden van de Spaanse sinaasappelbomen, met comfortabele bedden en een eigen douche en toilet!

Familie vakantie in Málaga, Spanje

In het achterland van deze provincie vind je afgelegen kleine plaatsen waar je simpelweg van de natuur kunt genieten. Deze provincie is namelijk rijk aan unieke natuurparken, met name de Sierra de las Nieves. En het meest spectaculaire landschap met verticale kliffen biedt de Caminito del Rey. Hier kun je tot wel 100 meter hoge kloven verwachten. Daarnaast werd de beroemde schilder Pablo Picasso geboren in de stad Málaga. Niet ver van zijn geboorteplaats worden veel van zijn werken tentoongesteld. Bezoek dus zeker het Museo Picasso in het Palacio de Buenavista.

Luxe kamperen op het platteland in Spanje

De Costa del Sol biedt een breed scala aan watersporten. Maar ook paardenliefhebbers zullen hier zeker een geschikte manege in de buurt van Mijas vinden. Daarnaast zijn de vele golfbanen in deze regio het hele jaar door bespeelbaar. Of ontdek de prachtige wandelroutes in de provincie Málaga! Verder heeft de Spaanse keuken veel te bieden. Bezoek een van de vele gezellige tapasbarretjes en proef van heerlijke lokale lekkernijen als: chorizo, tortilla en gazpacho, geserveerd met een ijskoud biertje of Spaanse wijn. Wij geloven dat jullie zullen genieten van jullie glamping vakantie op onze locatie Cártama-Malaga Collection, op slechts 20 minuten van de luchthaven van Málaga.

Nieuwsbrief