Wow, wat een jaar! 🤩

Ook voor BoerenBed was én is 2021 een uitzonderlijk jaar. Het leek wel alsof heel Nederland bij ons op vakantie wilde! Gelukkig hebben veel gasten wél een plekje weten te krijgen en kunnen genieten van de rust op het platteland.

We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat je nu al jouw vakantie voor 2022 kan boeken. Zo ben je nu al zeker van de beste data en locatie voor jouw volgende avontuur. Of je nou terug wil naar je favoriete boerderij of voor het eerst BoerenBed wil ontdekken, door nu te boeken ben je verzekerd van de beste data voor jouw verblijf in 2022.

golden hour boerderij

"Wakker worden met het geloei van de koeien. Koken op houtvuur, meehelpen op de boerderij, in het groene gras liggen. Lange avonden bij het kampvuur en de dag afsluiten in een stomende hottub. We komen zeker terug!"

10/10 - Mw. Ligtvoet

hottub

Flexibel boeken

Alle boekingen tot en met 31 augustus 2021 profiteren van onze flexibele boekingsgarantie. Dat betekent dat je de locatie en/of data van jouw boeking kosteloos kunt wijzigen tot en met 31 december 2021. Zo verzeker jezelf nu alvast van een plekje op de boerderij, maar wél met de flexibiliteit om je boeking nog aan te passen.

→ Boek vóór 1 september 2021, dan profiteer je automatisch van onze flexibele boekingsgarantie
→ Gratis locatie en/of data wijzigen tot en met 31 december 2021
→ Een eventuele meerprijs op andere data kan van toepassing zijn

"Heel mooie ligging. De BoerenBed-tent lag in een veld van lange, wilde grassen ritselend door de wind en het geluid van krekels en sprinkhanen. Erg rustgevend.“

10/10 – Mw. Dijsselbloem

Laat de voorpret beginnen

Reserveer nu voor 2022

Nieuwsbrief