Een glamping vakantie in Wigtownshire

Deze prachtige provincie in het zuidwesten van Schotland is de perfecte plek voor een glamping vakantie met het hele gezin. Wigtownshire ligt aan de rand van de Ierse Zee en is een historische provincie, die ook bekend staat als The County of Wigtown of The Shire. De stad Wigtown staat officieel bekend als de nationale boekenstad van Schotland, en is de thuisbasis van het grootste jaarlijkse boekenfestival van het land! De stad is tevens de ideale plek om The Machars te verkennen, een historisch schiereiland waar je kustplaatsen kunt bezoeken en een aantal kleine meren (zoals Dernaglar Loch en Castle Loch) kunt spotten.

Geniet van een luxe kampeervakantie in Schotland

Hoewel het jaarlijkse boekenfestival deze regio bekend heeft gemaakt, heeft het echt nog veel meer activiteiten en attracties voor jong en oud! Neem bijvoorbeeld Garlieston Beach (ook bekend als Cruggleton Bay, dat in het Galloway House ligt) waar je kunt wandelen op de prachtige kustpaden, of de ruïne van Cruggleton Castle kunt bewonderen. The Galloway House is een grote overdekte tuin waar je een verscheidenheid aan (wilde) planten en (wilde) bloemen kunt zien. Na dit uitje trek in wat lekkers? Ga dan naar de Red Door Gallery: in het hoofdgebouw zit een prachtige theesalon die gespecialiseerd is in het maken van heerlijke cakes en thee.

Ontdek de luxe boerencamping Balnab Whithorn Farm in Wigtownshire

Balnab Whithorn Farm is een fantastische locatie voor jong en oud. De kleintjes kunnen de boerderij verkennen terwijl jullie genieten in jullie luxe BoerenBed Plus tent. Of ga samen op pad: ontdek de omgeving van de boerderij en geniet van leuke activiteiten!

Nieuwsbrief