Een glamping vakantie in Dumfries en Galloway

Dumfries en Galloway, gelegen in het zuidwesten van Schotland, staan ​​bekend om zijn kilometerslange unieke landschap: de droombestemming van elke fietser en wandelaar! Deze regio is de perfecte bestemming voor een gezin dat houdt van de natuur. Van de zandstranden en glooiende heuvels tot kilometers groen, deze regio is een grote buitenspeeltuin voor jong en oud!

Breng een luxe kampeervakantie door in Dumfries en Galloway

Glamping aan de kust van dit gebied biedt de perfecte gelegenheid om volledig te verdwalen in de natuur, en weg te zijn van de drukte van het dagelijkse leven. Onze nieuwste glamping boerderij, Balnab Whithorn Farm, bevindt zich in Wigtown. Het is een prachtige omgeving met een verreikend panoramisch uitzicht vanuit je tent. Deze boerderij heeft alles wat een gezinsvakantie nodig heeft! Bezoek een van de vele bezienswaardigheden en attracties die Dumfries en Galloway te bieden hebben. Ga naar vogelspotten in Caerlaverock National Nature Reserve, een belangrijk leefgebied voor vogels zoals brandganzen en grutto. Bewonder het adembenemende uitzicht op zee vanaf de Southern Upland Way en het prachtige groen van de historische site van Crawick Multiverse!

Familievakantie op het eiland Whithorn in Schotland

Glamping in Dumfries en Galloway geeft je de kans om te genieten van de rust van de natuur en de zeebries terwijl je het buitenleven van Zuidwest-Schotland ontdekt. Geniet van een leuke en betaalbare gezinsvakantie met een overvloed aan buitenactiviteiten. Kom en ervaar de prachtige badplaatsen op onze prachtige glamping-site in Dumfries en Galloway.

Nieuwsbrief