Pizza Avond op de boerderij

Laat de echte keukenprins(es) in je los tijdens de gezellig Pizza Avond op de BoerenBed boerderij. Tijdens deze avond ga je met z’n allen aan een grote tafel pizza’s maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, kies jij voor lekker veel kaas, vlees of juist gezonde groentes?

Als je klaar bent met het beleggen van je pizza, zal de boer hem in de warme pizza oven leggen. In een paar minuten word je pizza heerlijk krokant gebakken. En dan.. smullen maar! Verser kan niet! Voor de kinderen is er ook niets leuker dan zelf hun favoriete pizza in elkaar te knutselen. Als de pizza’s klaar zijn, eet je deze gezellig gezamenlijk aan de lange tafels en deel je de leukste verhalen met elkaar. Als dit geen vakantie is..

De Pizza Avond is meestal op zaterdag- of woensdagavond tijdens het hoogseizoen, maar dit kan verschillen per boerderij. Bijna alle BoerenBed boerderijen doen hieraan mee. De boer zal je bij aankomst op de boerderij alles over deze Pizza Avond vertellen!

zelf pizza maken

Pizza avond tijdens het kamperen bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme privé douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij  BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat het boerderijleven.

Boek nu jullie verblijf op de boerderij en beleef het bij BoerenBed!

Nieuwsbrief