Pizza Avond op de boerderij!

Laat de echte keukenprins(es) in je los tijdens de gezellig Pizza Avond op de BoerenBed boerderij. Tijdens deze avond ga je met z’n allen aan een grote tafel pizza’s maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, kies jij voor lekker veel kaas, vlees of juist gezonde groentes?

Als je klaar bent met het beleggen van je pizza, zal het vuur worden aangewakkerd in de pizza oven. In een paar minuten word je pizza heerlijk krokant gebakken. En dan.. smullen maar! Verser kan niet! Voor de kinderen is er ook niets leuker dan zelf hun favoriete maaltje in elkaar te knutselen. Als de pizza’s klaar zijn, eet je deze gezellig gezamelijk aan de lange tafels en deel je de leukste verhalen met elkaar. Als dit geen vakantie is..

Let op: bij Collection locaties zijn er geen Pizza Avonden!

Klik hier voor alle boerderij in Nederland en België

Kamperen bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Je boekt al een BoerenBed glamping verblijf vanaf €199,-

Glamping Nederland

Kom luxe kamperen op de boerderij en beleef een onvergetelijke vakantie! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij Het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen of prachtige Collection locaties in Nederland!

Nieuwsbrief