Pizza Avond op de boerderij

Laat de echte keukenprins(es) in je los tijdens de gezellig Pizza Avond op de BoerenBed boerderij. Tijdens deze avond ga je met z’n allen aan een grote tafel pizza’s maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, kies jij voor lekker veel kaas, vlees of juist gezonde groentes? Als je klaar bent met het beleggen van je pizza, zal de boer hem in de warme pizza oven leggen. In een paar minuten word je pizza heerlijk krokant gebakken. En dan.. smullen maar! Je eet je pizza gezellig samen aan de lange tafel. Als dit geen vakantie is..

De Pizza Avond is meestal op zaterdag- of woensdagavond tijdens het hoogseizoen, maar dit kan verschillen per boerderij. De boer zal je bij aankomst op de boerderij alles over deze Pizza Avond vertellen!

zelf pizza maken
pizza oven op boerderij

Logeren bij de boer

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme privédouche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken. Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom bij ons logeren en ontdek het boerderijleven.

Ontdek onze prachtige boerderijen

boerderij taartentuin

TaarTenTuin

Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je TaarTenTuin. Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart.

boerenbed locatie brabantse hei

De Brabantse Hei

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens.

landgoed volenbeek boerderij

Landgoed Volenbeek

Boswandelingen, de mooiste fietsroutes, hutten bouwen, prachtige stadjes zoals Harderwijk en Elburg op korte afstand: dit alles vlakbij de boerderij.

Nieuwsbrief