Pinksteren op de boerderij

Pinksteren is een lang weekend vol feest! Het fluitenkruid staat in bloei en de meibomen gaan de lucht in. Ook op de boerderij wordt het heerlijke voorjaarsweer volop gevierd.

Vier Pinksteren op de boerderij. We hebben het Pinksterweekend speciaal een dagje verlengd zodat je de hele maandag tijdens tweede Pinksterdag nog kunt genieten in je eigen Tent.

Dit jaar valt Pinksteren op zondag 23 mei en maandag 24 mei 2021

pinkstervakantie
pinksteren

Vakantie tijdens Pinksteren op de boerderij

De koeien mogen lekker in de wei grazen en de eerste graskazen worden gemaakt. Dans net als de koeien door de wei en ervaar wat de dieren zo heerlijk vinden: het kriebelende gras tussen je tenen en de geur van lente. Tijdens de Pinksterdagen kun je optimaal genieten van een weekendje weg. Op de vrije Tweede Pinksterdag hebben namelijk alle scholen vrij, zo hebben we een dag extra om lekker eropuit te gaan tijdens de Pinkstervakantie!

Ontdek op onze boerderijen het gezellige voorjaar tijdens de Pinkstervakantie. Help de boer tijdens het het Pinksterweekend met het verzorgen van alle grote en kleine dieren. Raap je verse eitje voor je ontbijt in het kippenhok of verstop je in een van de oude hooischuren op het erf!

Nieuwsbrief