Vier Pinksteren 2020 op de boerderij!

Vier Pinksteren op de boerderij. We hebben namelijk een extra dagje vrij! Dit jaar valt Pinksteren op zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020. We hebben het weekend speciaal een dagje verlengd zodat je de hele maandag tijdens tweede Pinksterdag nog kunt genieten in je eigen luxe tent! Je komt aan op vrijdag 29 mei voor 3 of 4 nachten.

Voorjaarsfeest tijdens de Pinkstervakantie

Pinksteren is een lang weekend vol feest! Het fluitenkruid staat in bloei, de meibomen gaan de lucht in en het festival seizoen staat op het punt om te beginnen. Ook op de boerderij wordt het heerlijke voorjaarsweer volop gevierd. De koeien mogen lekker in de wei grazen en de eerste graskazen worden gemaakt. Dans net als de koeien door de wei en ervaar wat de dieren zo heerlijk vinden: het kriebelende gras tussen je tenen en de geur van lente. Tijdens de Pinksterdagen kun je optimaal genieten van een weekendje weg. Op de vrije Tweede Pinksterdag hebben namelijk alle scholen vrij, zo hebben we een dag extra om lekker eropuit te gaan tijdens de Pinkstervakantie!

Glamping vakantie tijdens het Pinksterweekend

Ontdek op onze boerderijen het gezellige voorjaar tijdens de Pinkstervakantie. Help de boer tijdens het het Pinksterweekend met het verzorgen van alle grote en kleine dieren. Raap je verse eitje voor je ontbijt in het kippenhok of verstop je in een van de oude hooischuren op het erf!

Nieuwsbrief