Pinksteren op de boerderij | Glamping | BoerenBed.nl

Pinksteren op de boerderij

Home > Pinksteren op de boerderij

Vier Pinksteren op de boerderij

Vier Pinksteren op de boerderij. We hebben namelijk een extra dagje vrij! Dit jaar valt Pinksteren op zondag 20 mei en maandag 21 mei 2018. We hebben het weekend speciaal een dagje verlengd zodat je de hele maandag tijdens tweede Pinksterdag nog kunt genieten in je eigen luxe tent! Boek je BoerenBed vakantie van vrijdag 18 mei tot maandag 21 mei en geniet van een lekker lang weekend weg!

Pinksteren weekend aankomst op vrijdag 18 mei voor 4 nachten: klik hier
Pinksteren week aankomst op vrijdag 18 mei voor 7 nachten: klik hier
Pinksteren midweek aankomst op dinsdag 22 mei voor 3 nachten: klik hier

Voorjaarsfeest tijdens de Pinkstervakantie

Pinksteren is een lang weekend vol feest! Het fluitenkruid staat in bloei, de meibomen gaan de lucht in en het festival seizoen staat op het punt om te beginnen. Ook op de boerderij wordt het heerlijke voorjaarsweer volop gevierd. De koeien mogen lekker in de wei grazen en de eerste graskazen worden gemaakt. Bekijk het filmpje om te zien hoe de koeien van De Lange Weide een feestje vierden toen ze weer naar buiten mochten. Schattig!

Dans net als de koeien door de wei en ervaar wat de dieren zo heerlijk vinden: het kriebelende gras tussen je tenen en de geur van lente. Tijdens de Pinksterdagen kun je optimaal genieten van een weekendje weg. Op de vrije Tweede Pinksterdag hebben namelijk alle scholen vrij, zo hebben we een dag extra om lekker eropuit te gaan tijdens de Pinkstervakantie!

Boerenleven tijdens de Pinksterdagen

Ontdek op onze boerderijen het gezellige voorjaar tijdens de Pinkstervakantie. Help de boer tijdens het het Pinksterweekend met het verzorgen van alle grote en kleine dieren. Raap je verse eitje voor je ontbijt in het kippenhok of verstop je in een van de oude hooischuren op het erf!

Boek hier je BoerenBed Pinkstervakantie!

Nieuwsbrief