24 mei 2016
Op dit moment is het weer niet al te best en is de paraplu onze beste vriend. Toch moeten we alvast na gaan denken over wat we van plan zijn deze zomervakantie. Hopelijk laat het zonnetje zich dan wat vaker zien en stijgen de temperaturen. Geen urenlange autoritten, maar gewoon genieten in eigen land. Een vakantie via Het BoerenBed is hoe dan ook onvergetelijk. Even weg van de dagelijkse drukte, geen telefoon of andere elektrische apparaten... Tijd voor ontspanning en voor het gezin! Om even af te koelen zijn er diverse Boerderijen aan het water of met leuke wateractiviteiten.

Ik ga op reis en neem mee… een boot!

In het Friese Akkrum vind je Hoeve Meskenwier. Een prachtige Boerderij, omgeven door water. Deze Boerderij heeft als enige locatie een eigen insteekhaven. Perfect als je per boot de Friese wateren wilt verkennen. Neem een goed gevulde mand met lekkers mee en beleef een heerlijke tijd op het water. Naast varen is een Boerderij aan het water ook geschikt om een middag te gaan vissen of om een verfrissende duik te nemen.

Waterpret tijdens de zomervakantie

Wat is er nu leuker voor de kinderen (en grote kinderen: oftewel ouders) om met het warme weer lekker te spelen en met water af te koelen. Op ieder Boerenerf vind je een waterpomp. Start een watergevecht en rennen maar! Bij Het Wesselink is er in de zomer een heus Boerenzwembad. Boer Henk stapelt strobalen in een rondje, legt plastic in het midden en vullen maar! Ook bij De Lange Weide hoef je je deze zomer niet te vervelen. Rik en Marian hebben bij De Lange Weide een water- en zandspektakel georganiseerd: urenlang speelplezier gegarandeerd!

Visliefhebbers opgelet

Rust, ruimte en genieten van de natuur. Dat is waar een BoerenBed vakantie natuurlijk voor staat. Om het plaatje compleet te maken werp je een hengel uit en ga je een ontspannen vismiddag tegemoet. Kies bijvoorbeeld voor Hoeve Waterschap, de naam zegt het al: deze bijzondere Boerderij ligt tussen de Friese meren en de Weerribben. Maar ook in het Zeelandse Veere ben je aan het juiste adres voor een vakantie vol waterpret. Hier kun je namelijk in de haven krabbetjes gaan vangen!

Een vakantie zonder Wi-Fi, tijd met de familie en een uniek concept waarbij de waarden van het leven centraal staan… Wil je een keer kennismaken met Het BoerenBed of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact op met Het BoerenBed op
+31 (0)528 229440 of per e-mail: m.antonisse@boerenbed.nl.