7 maart 2016
Het Betere BoerenBed, de Europese leider in glamping vakanties, biedt accommodaties van hoge kwaliteit. Dit jaar staan er ook een aantal leuke activiteiten op de planning die voor extra ontspanning op de Boerderij zorgen. Dit seizoen zal worden geopend tijdens het Paasweekend. Naast de reeds bestaande activiteiten zoals het verzorgen van dieren of een rondleiding over het erf, zal er tijdens het Paasweekend ook wat leuks worden gedaan. Kortom, niemand zal zich een moment vervelen op de Boerderij. En we beginnen goed met Pasen; al vanaf € 399,- per Tent voor een lang weekend!

Eieren zoeken op de Boerderij

De opening van het seizoen valt dit jaar samen met Pasen. Tijdens het weekend 25 t/m 29 maart zullen er dan ook leuke activiteiten worden georganiseerd door een aantal Boerderijen. Ga bijvoorbeeld met de kids eieren zoeken op het erf of geniet van een uitgebreid ontbijt in de Tent. Hopelijk laat het zonnetje zich ook nog even zien tijdens dit weekend. Boerderijen die een paasactiviteit op de planning hebben staan zijn:  De Lange Weide, De Kalverweide, Hoeve Waterschap, Het Wesselink, De Groene Hoeve, Hoeve den Overdraght en Hoeve Draafsel.

Yoga op de Boerderij

Ontspan en relax. Dat is natuurlijk altijd de insteek als je een vakantie boekt bij Het BoerenBed. De Kalverweide heeft dit jaar een uniek weekend op de planning staan waarbij ontspanning helemaal centraal staat. Kom naar het Yogaweekend, geschikt voor volwassenen en kinderen! Dit weekend vindt plaats van 24 t/m 27 juni. Er zijn nog een aantal Tenten beschikbaar. De prijs van dit event is slechts + € 55,- per Tent.

Neem een kijkje in het dagelijks leven

Naast leuke activiteiten en speciale themaweekenden is het altijd mogelijk om een kijkje te nemen in het dagelijks leven op de Boerderij. Een tour over het erf laat je alles kort zien en met een uitleg van de boer krijg je een goed beeld van de werkzaamheden. Misschien kan je tijdens het weekend wel een handje meehelpen! In ieder geval staan de dieren te wachten om geknuffeld te worden.

Een vakantie zonder wifi, tijd met de familie en een uniek concept waarbij de waarden van het leven centraal staan… Wil je een keer kennismaken met Het BoerenBed of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact op met Het BoerenBed op +31 (0)528 229440 of per e-mail: m.antonisse@boerenbed.nl. Jaarlijks hebben wij een aantal Tenten gereserveerd voor journalisten met hun familie