BoerenBed short zonder

30-04-2015

Wil jij op een unieke locatie het jawoord zeggen? Een locatie waar nog jarenlang over gepraat zal worden en de meest memorabele bruiloft er van maken die je gasten ooit hebben gehad? Dan ben je op de sprookjesachtige ‘glamping’ locaties van Het BoerenBed aan het juiste adres!

Een magische en landelijke omgeving voor jouw bruiloft, de boerderijen van Het Betere BoerenBed zijn de ideale locatie om jouw gasten nog lang na te laten praten over de bruiloft. De rust en de ruimte maken het de perfecte setting voor huwelijksfeesten. De boerderijen van Het Betere BoerenBed kunnen voor dit soort gelegenheden volledig worden verhuurd. Op deze manier wordt het helemaal jouw dag, of zelfs weekend. Het is namelijk ook mogelijk om met alle gasten een of meerdere nachten te blijven in de luxe en sfeervol ingerichte Tenten. Niemand hoeft zich zorgen te maken om nog naar huis te rijden of in een hotel te overnachten. Het feest gaat gewoon nog even door tot aan de ontbijttafel!

Naast het bijzondere jawoord in de buitenlucht, is het eten ook absoluut een waardevolle toevoeging aan deze unieke dag. Schuif met z’n allen aan de romantisch gedekte lange tafels en laat je verrassen door regionale en biologische producten. Alles is mogelijk en de boer en boerin staan klaar om alles tot in de puntjes te regelen. ‘s Avonds kan iedereen overnachten in de luxe Tenten van Het BoerenBed. Sommige boerderijen beschikken daarnaast over tenten met een hot tub voor dat beetje extra luxe.

Een locatie om verliefd op te worden is bijvoorbeeld De Lange Weide in het Drentse Dwingeloo. In deze bosrijke omgeving beleef je een ervaring die je voor altijd zult koesteren. Ook de kinderen zullen zich hier prima vermaken met alle boerderijdieren.

Wil jij je bruiloft vieren op een van onze locaties? Neem dan contact op via info@boerenbed.nl