11-1-2019

Het BoerenBed, de leukste glamping vakantie van Nederland, kondigt haar nieuwe locaties (in o.a. Corsica en Brugge) en accommodaties aan voor het seizoen 2019!

Nieuwe BoerenBed glamping locaties in Europa

Glamping vakantie op Corsica

Wil jij eens kamperen bij de boer en ben jij op zoek naar een unieke glamping vakantie? Neem dan een kijkje bij de nieuwe BoerenBed locatie in.. Corsica! Figari Corsica Collection ligt in het zuiden van Corsica aan de rand van de bergen in de regio Figari. In het zuiden van Corsica vind je veel kleine baaitjes, rustige stranden, schitterende natuur en bijzondere bezienswaardigheden. Vanuit Figari Corsica Collection zijn jullie in slechts 25-30 autominuten bij de majestueuze vestingstad Bonifacio.

Glamping in Engeland

Vlak langs de Northumberland Coast ligt Northumberland Farm. Binnen 2 uurtjes rijden van Edinburgh en op slechts 1 uurtje rijden van Newcastle (en de boot vanuit Nederland!), is deze locatie de perfecte locatie voor een glamping vakantie met het gezin! Er is veel te ontdekken in de omgeving tijdens jullie verblijf in Northumberland Farm. Trek erop uit voor een dag op het strand, een wandeling door het Northumberland National Park, bezoek Bamburgh Castle of maak een boottocht naar de Farne Eilanden!

Boerderij vakantie in België

In België, vlakbij Brugge, ligt Hoeve Brugge Collection. Wie heel stil is, hoort hier.. niets! Behalve natuurlijk het geblaat, geloei, gezoem en gekwetter van honderden diertjes. Hoeve Brugge Collection is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt. Hoeve Brugge Collection is de perfecte locatie voor jong en oud. Ze hebben hier koeien, maar ook een heleboel andere boerderijdieren. Kom dus snel deze bijzondere locatie ontdekken!

Kamperen op de boerderij in Duitsland

In het Thüringer Woud hebben Heidi en Rolf het tot hun missie gemaakt om de geschiedenis van een heel bijzondere boerderij tot leven te brengen. Hohenwarter Seehof Collection ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Jena en ongeveer 50 km ten noorden van Hof. Het gezin is hier al sinds de 16e eeuw gevestigd en delen van het gebouw stammen nog steeds uit deze periode.

Familievakantie in Frankrijk

Frankrijk is natuurlijk een prachtig land om naar toe te gaan op vakantie. Daarom presenteert het BoerenBed met trots hun nieuwe locatie op een van de de mooiste plekken in Frankrijk: La Flocellière en Vendée Collection. Deze prachtige locatie bevindt zich te midden van het prachtige landschap van de provincie Vendée. Je hebt een adembenemend uitzicht op de heuvels en de kinderen kunnen in de uitgestrekte groene weides heerlijk onbezorgd spelen.

Nieuwe Accommodaties

Elk jaar kijkt het BoerenBed naar hoe ze het verblijf van hun gasten nóg aangenamer en comfortabeler kunnen maken, maar toch te blijven in de stijl waar het BoerenBed voor staat. Ontdek de nieuwe accommodaties voor het seizoen 2019!

Nieuwe accommodatie types:

BoerenBed Tent – Plus
Ontdek de BoerenBed Tent – Plus! Dit is de reguliere BoerenBed Tent met een extraatje.. er staat namelijk een privé douche naast je tent! Exclusief te boeken bij Boerderij Ameland, New Barn Farm en Moor Farm in Engeland.

Nieuwe Heerenboer Tent
Wat is er nieuw? Extra isolatie in het dak waardoor je de warme lucht binnenhoudt in koelere seizoenen en je de tent koel houdt tijdens de zomermaanden. Tevens is er een gasfornuis toegevoegd, om extra comfortabel op te koken! Deze Nieuwe HeerenBoer Tent is exclusief te boeken bij East Shilvinghampton in Engeland, Hilserhof en Hohenwarter Seehof Collection in Duitsland.

HeerenBoer Tent voor 4 personen
Een knussere versie van onze meest luxe glamping tent! Iedere HeerenBoer Tent voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) is compleet ingericht, inclusief eigen douche en toilet. Deze HeerenBoer Tent voor 4 personen is exclusief te boeken bij Ilfracombe Farm in Engeland.

 

Het BoerenBed glamping concept

Het is een afkorting van de term ‘glamorous camping’. Bij kamperen op de camping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Bij het BoerenBed dachten wij: dat kan beter! Bij ons ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, privé-douche en toilet!

BoerenBed: Europees leider in Glamping vakanties

Europees leider in glamping vakanties, het BoerenBed, biedt wederom haar luxe accommodaties aan op de meest mooie locaties in Nederland en daarbuiten. Terug naar het eenvoudige leven: zonder elektriciteit en wifi. Het BoerenBed concept is ongeveer 16 jaar geleden geboren in Nederland en heeft intussen al duizenden vakantiegangers uit heel Europa: Groot-Brittannië, Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Een originele glamping vakantie voor gezinnen dat garant staat voor totale ontspanning, aldus de doelgroep.