Dinsdag 12 juni 2018

BoerenBed bestaat 15 jaar!

Het BoerenBed biedt al 15 jaar een innovatieve familievakantie waarbij eenvoud en luxe samenkomen. Vele gezinnen komen elk jaar terug voor een vakantie op het platteland. Het doel is simpel: het voor iedereen toegankelijk maken om een luxe kampeervakantie door te brengen op een werkende boerderij, terwijl de gasten kunnen profiteren van premium glamping comfort.

Het verhaal achter het BoerenBed

Het BoerenBed begon 15 jaar geleden uit idee om mensen weer dichter bij de oerwaarden te brengen. Wat is er nu echt belangrijk tijdens je vakantie? Een onbeperkt buffet? Met de iPad bij het zwembad tussen de andere vakantiegangers? Je kinderen op hun mobieltjes?

Bij het BoerenBed draait het om hele andere dingen. Het idee is om mensen uit de stad er daarbuiten dichter bij de natuur te brengen en de essentiële waarden van het leven bij te brengen. Dus: zet je telefoon uit en berg je tablet op, want tijd voor elkaar staat tijdens een BoerenBed vakantie centraal!

Ontspan bij het BoerenBed in een comfortabele glamping accommodatie. Licht komt van kaarsen en olielampen en koken doe je op een antieke houtkachel. De accommodaties zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden: van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis. Bij het BoerenBed ervaar je de sfeer van kamperen maar ook de luxe van een lekker comfortabel bed, keuken en eigen toilet en douche.*

Geniet van verschillende buitenactiviteiten, knuffel met de boerderijdieren en bak 's avonds je eigen pizza tijdens de Pizza Avond! Het concept wordt unaniem hoog gewaardeerd (9.4!) door zowel kinderen als volwassenen. BoerenBed is voor iedereen die houdt van de knusse sfeer van kamperen, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit.

*Bij de HeerenBoer Tenten en de Houten Huisjes beschik je over een warme privé douche naast of in de accommodatie. , maar bij de BoerenBed Tenten en de BoerenBed Tent voor 10 Personen neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij. Bij de andere accommodaties is er een

Een cadeautje voor de glamping liefhebbers

Het BoerenBed bestaat 15 jaar! We willen dit graag met onze (toekomstige) gasten vieren. Daarom ontvang je een gratis welkomstmand wanneer je boekt op een van de volgende jubileum boerderijen:

Hoeve Draafsel
Landgoed Volenbeek
De Lange Weide

Om de welkomstmand te ontvangen, gebruik je de promocode 15JAARBOERENBED

Lees hier de Actievoorwaarden

 

Wat is glamping?

Het is een afkorting van de term ‘glamorous camping’. Bij kamperen op de camping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Bij Het BoerenBed dachten wij: dat kan beter! Bij ons ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken, privé-douche en toilet!

BoerenBed

Europees leider in glamping vakanties, BoerenBed, biedt wederom haar luxe accommodaties aan op de meest mooie locaties in Nederland en daarbuiten. Terug naar het eenvoudige leven: zonder elektriciteit en wifi. Het BoerenBed concept is 15 jaar geleden geboren in Nederland en heeft intussen al duizenden vakantiegangers uit heel Europa. Een originele vakantie voor gezinnen voor totale ontspanning, aldus de doelgroep. Ontdek een van de  locaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.