Vier Pasen dit jaar in de natuur!

Vier Pasen samen op de boerderij. Je ontvangt van ons gratis een heerlijk ambachtelijk paasontbijt als je bij ons een verblijf boekt met aankomst op vrijdag 2 april 2021. Tijdens de vrije Paasdagen hebben we een heerlijk lang weekend, hierdoor kunnen jullie samen genieten van vier dagen lang boerenpret! Pasen valt dit jaar op zondag 4 april en maandag 5 april 2021. Geniet dit jaar op de boerderij van het extra dagje vrij.

Indien je een verblijf boekt tijdens het Paasweekend trakteert BoerenBed op gratis ontbijt!

paasontbijt
eieren rapen pasen

Paaseieren zoeken op de boerderij!

Wat is er nu leuker dan verse eitjes rapen op de boerderij? Vroeg opstaan en in je pyjama in het kippenhok op zoek naar verse eitjes. Wees er vroeg bij want iedere kip legt een ei per dag en dat doen ze het liefst in de ochtend. Ook dit jaar hebben een aantal boerderijen leuke activiteiten op de planning staan tijdens het Paasweekend. Tijdens dit gezellige weekend ontvangen jullie een goedgevulde ontbijtmand en gaan jullie samen paaseieren zoeken. Een goed begin van het nieuwe BoerenBed seizoen!

Om de paasvakantie in België te vieren krijgen je bij onze Belgische boerderijen ook bij aankomst op 9 april 2021, 12 april 2021 en 16 april 2021 een gratis ontbijt!

Corona boekingsgarantie. Boek met vertrouwen.

Om jullie zorgen weg te nemen hebben wij voor de Paasperiode een speciale boekingsgarantie opgesteld. Zo kun je zorgeloos boeken!

Betaal bij boeking slechts €75 aan
→ Het resterende bedrag betaal je slechts zeven dagen voor vertrek
→ Kan het verblijf niet doorgaan wegens maatregelen vanuit de overheid, dan ontvang je de aanbetaling retour

Deze speciale boekingsgarantie is geldig tijdens de volgende aankomstdata:

Boerderijen in Nederland & België: aankomsten op 2 april, 6 april, 9 april, 12 april en 16 april 2021.

boekenbeleefvertrouwen-1024x1015

Boek je verblijf bij een van de deelnemende boerderijen

Nog maar een paar Tenten beschikbaar!
VOL = VOL

hoeve de pippert boerderij

Hoeve de Pippert

Midden in de Betuwe vind je Hoeve de Pippert. In de Uiterwaarden van de Waal zijn er meerdere mooie struin-, fiets en wandelroutes.

hoeve waterschap

Hoeve Waterschap

Deze typische Friese Stelp boerderij gebouwd omstreeks 1850 ligt dichtbij het Tjeukemeer. Vanuit je Tent kijk je uit over de weilanden met de koeien.

boerenbed locatie brabantse hei

De Brabantse Hei

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens.

Of boek zonder gratis ontbijt bij een van de onderstaande boerderijen

Nieuwsbrief