Vier Pasen dit jaar in de natuur!

Vier Pasen samen op de boerderij. Je ontvangt van ons gratis een heerlijk ambachtelijk paasontbijt als je bij ons een verblijf boekt met aankomt op vrijdag 2 april 2021. Tijdens de vrije Paasdagen hebben we een heerlijk lang weekend, hierdoor kunnen jullie samen genieten van vier dagen lang boerenpret! Pasen valt dit jaar op zondag 4 april en maandag 5 april 2021. Geniet dit jaar op de boerderij van het extra dagje vrij.

Indien je een verblijf boekt tijdens het Paasweekend trakteert BoerenBed op gratis ontbijt!

paasontbijt
eieren rapen pasen

Paaseieren zoeken op de boerderij!

Wat is er nu leuker dan verse eitjes rapen op de boerderij? Vroeg opstaan en in je pyjama in het kippenhok op zoek naar verse eitjes. Wees er vroeg bij want iedere kip legt een ei per dag en dat doen ze het liefst in de ochtend. Ook dit jaar hebben een aantal boerderijen leuke activiteiten op de planning staan tijdens het Paasweekend. Tijdens dit gezellige weekend ontvangen jullie een goedgevulde ontbijtmand en gaan jullie samen paaseieren zoeken. Een goed begin van het nieuwe BoerenBed seizoen!

Om de paasvakantie in België te vieren krijgen je bij onze Belgische boerderijen ook bij aankomst op 9 april 2021, 12 april 2021 en 16 april 2021 een gratis ontbijt!

Corona boekingsgarantie. Boek met vertrouwen.

Om jullie zorgen weg te nemen hebben wij voor de Paasperiode een speciale boekingsgarantie opgesteld. Zo kun je zorgeloos boeken!

Betaal bij boeking slechts €75 aan
→ Het resterende bedrag betaal je slechts zeven dagen voor vertrek
→ Kan het verblijf niet doorgaan wegens maatregelen vanuit de overheid, dan ontvang je de aanbetaling retour

Deze speciale boekingsgarantie is geldig tijdens de volgende aankomstdata:

Boerderijen in Nederland & België: aankomsten op 2 april, 6 april, 9 april, 12 april en 16 april 2021.

boekenbeleefvertrouwen-1024x1015

Boek je verblijf bij een van de deelnemende boerderijen

de kalverweide

De Kalverweide

Vlakbij de meren van de Weerribben en de Drentse bossen, ligt deze melkveehouderij in het karakteristieke boerendorpje Kallenkote. Het ligt op een kwartiertje rijden van Giethoorn.

boerenbed locatie mariahout in de hei

Mariahout in de Hei

Aan de rand van de Peel in het dorpje Mariahout, provincie Noord-Brabant, vind je boerderij Mariahout in de Hei. De tenten hebben uitzicht op het bos.

boerderij de landhoeve

De Landhoeve

De boerderij is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattemen Kampen en op minder dan een uur rijden vanaf Utrecht.

boerderij taartentuin

TaarTenTuin

Aan de Nieuwkoopse Plassen in Zuid-Holland vind je TaarTenTuin. Vlakbij bij het mooie lintdorp Aarlanderveen, midden in het Groene Hart.

boerenbed locatie brabantse hei

De Brabantse Hei

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens.

landgoed volenbeek boerderij

Landgoed Volenbeek

Boswandelingen, de mooiste fietsroutes, hutten bouwen, prachtige stadjes zoals Harderwijk en Elburg op korte afstand: dit alles vlakbij de boerderij.

hoeve de pippert boerderij

Hoeve de Pippert

Midden in de Betuwe vind je Hoeve de Pippert. In de Uiterwaarden van de Waal zijn er meerdere mooie struin-, fiets en wandelroutes.

het wesselink in salland

Het Wesselink in Salland

Het Wesselink in Salland ligt in Schalkhaar/Deventer aan de oever van de IJssel. Het ligt midden in het vakantiegebied Salland.

hoeve waterschap

Hoeve Waterschap

Deze oude boerderij is een typische Friese Stelp boerderij gebouwd omstreeks 1850 en ligt dichtbij het mooie Tjeukemeer.

rochefort en ardenne boerderij

Ferme de Rochefort en Ardenne

Gelegen in het zuidoosten van België, tussen het regionale park van de Ardennen en Luxemburg in het kleine dorpje Nassogne, vind je Ferme de Rochefort en Ardenne.

hoeve brugge

Hoeve Brugge

In België, vlakbij Brugge, ligt deze boerderij. Het is een bijzondere locatie middenin het Brugse Ommeland waar heel wat te beleven valt.

hoeve den overdraght

Hoeve den Overdraght

Hoeve den Overdraght  is gelegen in de Westhoek, ligt dicht bij de kust én leunt tegen de Franse grens. Uitrusten, ontstressen en simpelweg genieten doe je hier.

Nieuwsbrief