Onze glamping accommodaties

– 18 mei 2020 –

Elke BoerenBed locatie heeft zijn eigen karakter, maar onze glamping accommodaties zijn qua stijl en comfort hetzelfde. Ze zijn volledig uitgerust voor 2, 4, 6 of 10 personen. Onze accommodaties hebben geen elektriciteit of WiFi, deze worden vervangen door de sfeer van olielampen, kaarsen en de warmte van een klassieke houtkachel. De meeste accommodaties zijn volledig uitgerust voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind onder de 12 jaar) en het woonoppervlak is afhankelijk van het type 45m2 tot 51m2 en beschikt over het volgende:

– Tweepersoonsbed, stapelbed en onze bekende bedstee inclusief beddengoed
– Houtkachel, keukenblok en een eettafel
– Een eigen toilet en stromend water
– Picknicktafel, barbecue en ligstoelen
– Startpakket olielampen, kaarsen, brandhout en keukenlinnen
– Privé douches
– Een handdoek per persoon

Een extra vleugje luxe: Hot Tub!glamping boerenbed hot tub

Hebben jullie ooit een hot tub geboekt tijdens je glamping vakantie? Ga luxe kamperen. Het leven is te kort om jezelf niet te verwennen. Het begint bij aankomst als je de tent binnenkomt met opgemaakte bedden. Vanuit je Tent met hot tub heb je een prachtig uitzicht en kun je genieten van de privé hot tub naast de tent. Ontspan en kom tot rust terwijl je vanuit de tub naar de sterrenhemel staart. Zie je jezelf al genieten van alle luxe?

Koken tijdens je glamping vakantie bij BoerenBed

Wanneer je bij ons verblijft, kook je op een houtkachel. Het is ook mogelijk om buiten te koken op je eigen BBQ. Elke accommodatie heeft ook een picknicktafel en twee ligstoelen. De meeste van onze boerderijen hebben een boerderij winkeltje waar je lokale en regionale geproduceerde producten kunt vinden. Alle accommodaties zijn uitgerust met keukengerei dat nodig is om een maaltijd voor de hele familie te bereiden. Je vindt er koud stromend kraanwater en allerlei keukengerei: van een schaar tot potten en pannen, van bestek tot mokken … je hoeft niets mee van huis te nemen! Eet je maaltijden gezellig in de tent bij kaarslicht, super om de dag op de boerderij samen af te sluiten!

Nieuwsbrief