BoerenBed in het Buitenland

vakantie naar frankrijk

Ontdek Frankrijk

In Frankrijk kun je bij BoerenBed genieten aan de kust van Normandië, Bretagne tot in de Dordogne. Een echte vakantie met het joie de vivre van Frankrijk! In de Boerderijwinkel vind je heerlijke lokale en zelfgemaakte producten. Biologische kaasjes en lokale wijnsoorten. Kom logeren bij de boer… in Frankrijk!

Je kunt van Nederland naar Frankrijk reizen met een coronabewijs, in Frankrijk “pass sanitaire” genoemd. Voor meer informatie en de voorwaarden van dit bewijs klik hier.

Bekijk onze prachtige boerderijen

figari corsica

Figari Corsica

In het zuiden van het prachtige eiland Corsica. Aan de rand van de bergen, in de regio Figari. Pierre Paul en Santa kweken hier velden vol met prachtige bloemen.

penquellen

La Ferme de Penquelen Huella

Tussen de bossen en heuvels, in het Franse Scaër gebied, aan de voet van de Zwarte Bergen. Slechts een half uurtje rijden van de kust van Bretagne.

etables des mauges

L’Étable des Mauges en Anjou

Kom je ook logeren bij Boer Florent en zijn vrouw Charlyne? Bewonder de speciale Salers koeien. Of voer de varkens, konijnen, kippen, geiten, schapen, hond of de kat.

Ontdek Duitsland

Kom naar een van onze prachtige Duitse boerderijen! Stuk voor stuk op een prachtige locatie, midden in de natuur. Stap in de auto en ontdek BoerenBed, of eigenlijk WiesenBett zoals we heten in Duitsland. Wij hebben boerderijen in Het Zwarte Woud, Beieren, Sauerland en Thüringen.

Registreren is nodig indien je naar Duitsland reist. Ook moet je voor vertrek je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testresultaat uploaden. Voor meer informatie klik hier.

vakantie in Duitsland

Bekijk onze prachtige boerderijen

hof keppel

Hof Keppel

Op 440 meter hoogte, in het hart van het Hochsauerland. Deze unieke en rustig gelegen boerderij is omgeven door weiden en bossen. Bewonder de boerderij van de familie Schauerte gebouwd in de typisch Duitse vakwerkstijl.

hohenwarter seehof

Hohenwarter Seehof

In het Thüringer Woud brengen Heidi en Rolf de geschiedenis van deze bijzondere boerderij tot leven. Bewonder de dexter runderen en voer de ezels, varkens, dwerggeiten, kippen en konijnen.

hilserhof

Hilserhof

Midden in het zuiden van het Zwarte Woud. Verheug je op de ongerepte natuur met bossen, diepe ravijnen en de hoogste watervallen van Duitsland! Bernd en Barbara Wernet zien je graag op hun boerderij.

vakantie in duitsland
vakantie op de boerderij
boerderijvakantie in duitsland
vakantie in duitsland
boerderijvakantie frankrijk
zomervakantie frankrijk
hooibaal
vakantie frankrijk
Nieuwsbrief