Nieuwe locaties | Glamping | Familievakantie | BoerenBed.nl

Nieuwe Locaties

Home > Nieuwe Locaties

Maak kennis met onze nieuwe boerderijen!

Met trots presenteren wij onze nieuwe BoerenBed en Collection locaties:

Voordat we locaties binnen de BoerenBed en Collection familie opnemen, doorlopen ze een zorgvuldig selectieproces. Wij vinden namelijk dat onze gasten recht hebben op een warm onthaal, welke locatie ze ook kiezen!

Familievakantie in Frankrijk

Frankrijk is natuurlijk een prachtig land om naar toe te gaan op vakantie. Daarom mogen wij met trots nieuwe boerderijen op de mooiste plekken in Frankrijk presenteren. Ga bijvoorbeeld van de zomer naar La Ferme de Ronfil in Normandië. Tijdens een verblijf lijkt het net alsof je je in hartje Zwitserland bevindt!

Ervaar glamping in Engeland

Onze meest recent geopende boerderij bevindt zich in Devon, Engeland. Ilfracombe Collection is een prachtige boerderij, vlakbij het mooiste strand van Groot-Brittannië. Ilfracombe heeft een idyllische ligging. Deze gastvrije boerderij, plaatselijk bekend als Lincombe Farm, is de perfecte uitvalsbasis om Woolacombe Bay te verkennen!

BoerenBed glamping in de Ardennen

Wil jij eens kamperen bij de boer en ben jij op zoek naar een unieke glamping vakantie? Neem dan een kijkje bij onze boerderij in de Ardennen: Ferme de Rochefort en Ardenne

Product upgrades

Elk jaar kijken we weer hoe we jouw verblijf aangenamer en comfortabeler kunnen maken, maar toch te blijven in de stijl waar het BoerenBed voor staat. Momenteel zijn we druk bezig met nieuwe Product Upgrades voor het nieuwe seizoen.

Zo zullen de BoerenBed Tenten worden verbeterd op alle boerderijen. Per 1 juli 2018 zal er een luifel worden bevestigd aan de BoerenBed Tenten. Zo wordt de tent verlengd en kun je daar heerlijk zitten en genieten van een goed boek of ’s avonds nog even een spelletje spelen met de kinderen.

Op alle boerderijen worden tevens de BoerenBed Tenten voor 10 Personen verbeterd. Er komt hier ook een luifel aan de tent én er wordt een buitenkeuken geplaatst! Gezellig op vakantie met de hele familie of met een groep vrienden. Kom bijvoorbeeld naar Het Wesselink, De Lange Weide of De Groene Hoeve en geniet van een luxe vakantie in de BoerenBed Tent voor 10 Personen!

Nieuw Collection Concept

Dit seizoen introduceren we een vernieuwd Collection concept. Op een BoerenBed Collection locatie vinden er geen reguliere BoerenBed activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld de Pizza Avond en de boerderijtoer. Inclusief bij de BoerenBed Collection Tent zijn het gebruik van de (gezamenlijke) douches, een startpakketje, dekens en kussens, parkeren en eindschoonmaak. Dus géén bedlinnen, handdoekenpakket en eieren. Lees hier meer.

Bekijk hier al onze locaties!
Nieuwsbrief