Chat with us, powered by LiveChat

Glamping bij het BoerenBed in Zuidwest-Drenthe!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Ontdek Zuidwest-Drenthe via glamping bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur rondom het Zuidwest-Drenthe. Deze regio ligt in de provincie Drenthe. In deze regio vind je maar liefst twee Nationale Parken: het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold, een van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden in Europa. Daaromheen vind je gezellige dorpen als Dwingeloo (waar je onze glamping locatie vindt!), Ruinen en Diever. Op de grens van Overijssel en Drenthe slingert de rivier de Reest door een prachtig cultuurlandschap met veel wandel- en fietspaden. In Zuidwest-Drenthe vind je de steden Hoogeveen en Meppel. Je vindt hier musea, theaters, restaurants en veel cultureel erfgoed. Verder vind je de Drentse "schatten" in De Wolden, al wandelend of fietsend trekt er prachtig erfgoed aan je voorbij.

Boerderijvakantie in Zuidwest-Drenthe

In de regio Zuidwest-Drenthe, omgeven door bos en zandpaden, vind je boerderij De Lange Weide. Deze boerderij is helemaal ingericht voor kinderen.. een ware ontdekkingstocht op het Drentse platteland! Er wonen op De Lange Weide ezels, kalkoenen, wandelgeiten, een big, mini varkentje en vele katjes en konijntjes om mee te knuffelen. Daarnaast zijn er ieder voorjaar (rond Pasen) lammetjes die je de fles mag geven. Verder zijn er op De Lange Weide vier paarden, twee grote pony’s en twee kleine pony’s die een eigen plek hebben in de grasweide. Het dorp Dwingeloo, waar de Lange Weide zich bevindt, is een van de best bewaarde Brinkdorpen van Noord-Nederland. Tevens is het in 2012 verkozen tot groenste dorp van Europa! Deze landelijke streek kenmerkt zich door de fraaie landschappen met waardevolle natuur en tal van recreatievoorzieningen.

Luxe kamperen midden in de natuur in Zuidwest-Drenthe

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in Zuidwest-Drenthe plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Kamperen bij de boer in Zuidwest-Drenthe

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

Nieuwsbrief