Glamping bij het BoerenBed in Zuidoost-Brabant!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Ontdek Zuidoost-Brabant via een luxe kampeervakantie bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in Zuidoost-Brabant. Deze regio bevindt zich in de provincie Noord-Brabant. De Metropoolregio Eindhoven bestaat uit 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant, rondom Eindhoven en Helmond. Via het BoerenBed kun je uniek kampeerplezier beleven. Deze prachtige regio heeft veel te bieden qua natuur, cultuur, vermaak en niet te vergeten: de Brabantse gastvrijheid. Het Brabantse landschap wordt bepaald door uitgestrekte landerijen en prachtige bosgebieden waarin de Biesbosch en de Drunense en Loonse Duinen bekende beschermde natuurgebieden zijn. Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch zijn leuke steden waar veel te winkelen en te zien valt. En de Efteling in Kaatsheuvel is natuurlijk een echte topper met attracties voor het hele gezin. In Boxtel kun je een leuke dag doorbrengen in Oertijdmuseum De Groene Poort waar zelfs enkele dinosaurusskeletten te bewonderen zijn! Ontdek luxe camping in Brabant.

Boerderijvakantie in Zuidoost-Brabant

Te midden van Zuidoost-Brabant ligt Mariahout in de Hei. De tenten hebben uitzicht op een bos dat in de volksmond ’t Hertenkamp wordt genoemd, dit is een verzamelplaats voor de herten die in de omgeving leven. Vanuit de tenten kijk je uit op de dierenweide met schapen en geitjes. Met de alpaca’s is het mogelijk om onder begeleiding een alpacawandeling te reserveren! Je kunt namelijk in de omringende bossen je heerlijk wandelen. En houden jullie van fietsen? Mariahout in de Hei grenst tevens aan de “Knooppuntenroute” bij knooppunt nummer 26. Ook mountainbikers kunnen zich uitleven met de aangrenzende mountainbikeroute. Ze verhuren bij deze boerderij tevens elektrische loopfietsen! Met warm weer ben je binnen vijftien minuten bij Strandbad “Enode” in Nuenen. Ook voor zwemmen, survivallen, waterfietsen e.d is Billy Bird Park Hemelrijk een heerlijk dagje uit. Daarnaast zijn De Efteling en De Beekse Bergen in een half uurtje te bereiken.

Nieuwsbrief