Chat with us, powered by LiveChat

Glamping bij het BoerenBed bij het Tjeukemeer!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Ontdek het Tjeukemeer via glamping bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur rondom het Tjeukemeer. Deze regio ligt in het noordwesten van de provincie Friesland. Rondom het grootste meer van Friesland vind je De Lemster Polders, de Veenpolder van Echten, de Veenpolder van Delfstrahuizen. Het Tjeukemeer is verbonden met de rivieren en vaarten in Zuidoost Friesland en de plassen in Noordwest Overijssel. Daarnaast is zowel het Friese Merengebied als het IJsselmeer gemakkelijk en snel bereikbaar. Het Tjeukemeer zelf biedt uitstekende mogelijkheden om te zeilen, te surfen, te zwemmen en te vissen. Langs de oevers liggen jachthavens, strandjes én natuurlijk onze glamping boerderij Hoeve Waterschap! Daarnaast vind je in deze regio de gezellige dorpjes Lemmer en Sneek. Of bezoek Leeuwarden om te shoppen, “De Oldenhove” toren te beklimmen of een bezoek brengen aan het Natuurmuseum Fryslân.

Boerderijvakantie bij het Tjeukemeer

In een prachtig weids gebied tussen het Tjeukemeer en de Weerribben vind je Hoeve Waterschap. Deze boerderij is volledig gericht op de belevenis van de kinderen. De schuur is ingericht als kinderboerderij met geitjes, konijntjes en cavia’s. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen en knuffelen met de dieren. Boer Gert is een liefhebber van het Friese schapenras zwart bles. Deze prachtige schapen krijgen in het voorjaar lammetjes en lopen in de dierenweide voor je tent. Naast de dierenweide met de lieve geiten en kippen, zijn er voor de kinderen een schommel, glijbaan, zandbak, speelhuisjes en een voetbalveldje. De tenten staan op ruime plaatsen met ieder een eigen pad en uitzicht over de weilanden. Vanuit je tent loop je zo het weiland in, waar je tussen de schapen of koeien door bij de dijk komt met een mooie zwem- en kanosteiger. Ook kun je zelf een bootje huren of meenemen!

Luxe kamperen midden in de natuur van het Tjeukemeer

Modern kamperen via het BoerenBed vindt bij het Tjeukemeer plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Kamperen bij de boer bij het Tjeukemeer

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

Nieuwsbrief