Luxe camping Terschelling

In Nederland kun je via BoerenBed een ultieme familie vakantie beleven. Glamping is een moderne manier van kamperen in een compleet uitgeruste tent die niet onderdoet voor een luxe vakantiehuisje. De tent is authentiek ingericht in een sfeer die doet denken aan het boerenleven van vroeger.

Een glamping familievakantie tijdens een unieke vakantie op Terschelling

Bij BoerenBed kun je in Nederland een unieke vakantie bespreken waarbij je in een prachtige tent op het erf van een volledig in bedrijf zijnde boerderij logeert. De BoerenBed boerderijen staan altijd midden in een beschermd natuurgebied of op een landgoed van bijvoorbeeld Natuurmonumenten. Zo kun je van heel dichtbij het boerenbedrijf meemaken en ondertussen genieten van veel natuurschoon en rust! Geniet van een luxe camping in Terschelling!

Een familie vakantie op een geweldige locatie

Tijdens je glamping vakantie kun je met het hele gezin Terschelling ontdekken. Dit geweldige Waddeneiland geniet natuurlijk grote bekendheid vanwege het Oerol Festival, een groots cultuurevenement vol muziek, theater en beeldende kunst. Verder staat het eiland in de zomer garant voor veel zon, zee en strandplezier. Het grootste deel bestaat uit duinlandschap waar je veel flora en fauna kunt bewonderen tijdens een wandeling of een mooie fietstocht. Ook zijn er op het eiland oude resten van bebouwing uit ca. 850 te vinden. De Brandaris geldt als de bekendste vuurtoren van Nederland en is je bezoek meer dan waard!

Genieten van het buitenleven voor jong en oud! Luxe camping Terschelling

Voor volwassen en kinderen is een vakantie in een luxe tent van Het BoerenBed een geweldige belevenis.

Reserveer nu online op één van onze prachtige locaties midden in de natuur!

Nieuwsbrief