Glamping bij het BoerenBed in Salland!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Ontdek Salland via glamping bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in Salland! Dit is een regio in de Nederlandse provincie Overijssel. De Sallandse natuur kenmerkt zich door gevarieerde bossen, paarse heide en weer als kabbelende riviertjes. Je waant je terug in de tijd bij een bezoek aan een van de statige landhuizen en kastelen. Of maak een mooie wandeling of fietstocht langs de IJssel om vogels te kijken! Naast de routes van Natuurmonumenten kun je de natuurgebieden ook prima beleven via een knooppuntensysteem. Dat kan wandelend, fietsend of te paard. Onze glamping boerderij Het Wesselink ligt aan de oever van de IJssel in het vakantiegebied Salland, tussen Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het gebied kenmerkt zich door weidse uiterwaarden, het prachtige coulisselandschap, een bos- en heiderijke heuvelrug en mooie natuurreservaten.

Boerderijvakantie in Salland

Het Wesselink ligt te midden van het Sallandse natuurgebied. De tenten liggen aan de bosrand, met vrij uitzicht over de weilanden waarin de koeien dagelijks grazen. In de vroege ochtend en tegen schemering maken de koeien plaats voor de reeën, die je met enige regelmaat kunt zien. Het bos achter de tenten is een mooie plek om te wandelen, hutten te bouwen, in bomen te klimmen, vogels te spotten en konijntjes te zien rennen. Dichtbij Het Wesselink vind je Hanzestad Deventer, deze ligt aan de rivier de IJssel. Een hele mooie stad, met historisch centrum. Aan het plein bij De Waag, kun je één van de vele gezellig terrasjes pakken, nadat je met de kinderen het Speelgoed en Blikmuseum hebt bezocht. Of misschien een GPS tocht door de binnenstad? Er is zoveel te beleven in deze veelzijdige stad!

Nieuwsbrief