Restaurants in Drenthe

Lekker uit eten gaan hoort eigenlijk wel bij een geslaagde vakantie. Om je goed op weg te helpen heeft het BoerenBed alvast wat restaurants op de Veluwe geselecteerd die lekkere gerechten hebben, betaalbaar zijn en goed beoordeeld worden door hun gasten.

Pizzeria en ijssalon Il Rustico

Houtgestookte pizza oven. Ambachtelijk Italiaans ijs. Diverse Italiaanse gerechten.

Il Rustico
Lheebroek 19
7991PM Dwingeloo
0521-345719
www.ilrustico.nl

Restaurant “De Rand Van Havelte”

Welkom in ons prachtige restaurant met Serre en terras; verrassend ingericht met oude radio’s en Vinyl-gerelateerde muziekinspiratie. Samen met een oude juke-box en gouden platen aan de wand geeft dit ons restaurant een fijne sfeer. We serveren à la carte lunch en diner in een ongedwongen sfeer. Onze kaart wisselt met de seizoenen van heerlijke van vlees, vis en vegetarische gerechten. We zijn 7 dagen per week geopend voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch en diner. Daarnaast ontvangen we graag uw gezelschap voor een feest met een meer-gangen diner, buffet of BBQ. Wij; eigenaren Wiebe en Bea Bethlehem en de manager Joost Hepkema nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen…

Wandelbosweg 10, 7971 AK Havelte
0521 – 34 40 27
www.derandvanhavelte.nl

Hotel de Woudzoom & Restaurant OP2

Nederlands/Frans met vlees van eigen koeien (Blonde Aquitaine)

Oude Postweg 2
0593-562645
www.hoteldewoudzoom.nl

Eetcafe Holt’n Klaos

Knus klein restaurant met een huiskamersfeer waar puur en ambachtelijk gekookt wordt.

Adresgegevens: Verl. Oosterdiep oz 105
Telefoonnummer: 06 22764451
Website: www.eetcafeholtnklaos.com

Brasserie de Semslanden

Omschrijving restaurant: Brasserie de Semslanden ligt op de Drentse Hondsrug en biedt tal van mogelijkheden voor o.a. (bedrijfs)feesten, seminars en partijen, maar ook om lekker te genieten van een kopje koffie of borrel na het fietsen of wandelen in de omgeving. Wilt u een catering laten verzorgen bij u thuis of op locatie? Dan helpen wij u ook graag! Wij cateren o.a. borrelhapjes, high tea/wine, barbecues, walking dinners en warm- en koud buffetten. Vraag naar onze mogelijkheden of stuur een e-mail naar brasserie@semslanden.nl

Nieuwe dijk 1
9514 BX Gasselternijveen
Telefoonnummer:0599 565 353
Website: www.semslanden.nl

Het Drentse Steakhuis De Steakerij

Tilbrugstraat 5
9432TV Zuidveld
0593 331227
www.desteakerij.nl

Bij Cosineros

Bij Cosineros: een plek van pure horeca, een eerlijke keuken, waar veel kan en mag. Een grap en een grol, een warme plek (ook buiten), een plek waar je graag bent. Een plek voor een driegangenmaaltijd of een biertje met bittergarnituur. Binnen of buiten, en regelmatig live muziek. Dat is waar Cosineros voor staat. Ons restaurant is voorzien van een prachtige bar en heeft plek voor ongeveer 65 tot 70 eters. Aan de voorkant en de zijkant van het restaurant hebben we een verwarmd terras met lekkere stoelen, kussentjes en dekens. Ook 's avonds en met koudere buitentemperaturen is het bij ons uitstekend terrasweer. En onder de grote luifel zit je altijd droog. Achter ons restaurant vind je Cosi Buiten, een prachtige ruimte voor besloten feesten en partijen.

Stationsweg 13, 9471GJ in Zuidlaren
050 409 1452
www.cosineros.nl

Huan Ying

Traditioneel Chinees-Indisch restaurant, informeel en gezellig.

Het Hoekje 38, 7913BD Hollandscheveld
Telefoon: 0528-343758
www.toekinees.nl

Petit Restaurant de Kombuys

Ons restaurant ligt midden in het mooie dorpje Klazienaveen, waar je heerlijk een dagje kunt winkelen. En niet te vergeten: gratis kunt parkeren.
Wij maken zoveel mogelijk dingen zelf. Zo kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met onze huisgemaakte taarten. Ook voor de lunch kunt u prima bij ons terecht. We hebben een ruime keuze aan lunch gerechten. Tevens kunnen wij ook het diner voor u verzorgen voor een erg mooie prijs/kwaliteit verhouding. We hebben ook een prachtig terras op de vlonder waar u, in de zomer, heerlijk kunt genieten van een hapje of een drankje!

Langestraat 506 7891 AX Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591 572978
www.dekombuys.nl

Nieuwsbrief