Restaurants in de Veluwe

Lekker uit eten gaan hoort eigenlijk wel bij een geslaagde vakantie. Om je goed op weg te helpen heeft Het BoerenBed alvast wat restaurants op de Veluwe geselecteerd die lekkere gerechten hebben, betaalbaar zijn en goed beoordeeld worden door hun gasten.

Vannu Arnhem

Wij zijn een eetcafe op het jansplein in Arnhem, midden in het centrum dus. We zijn iedere dag geopend voor de lunch waarbij we heerlijke gerechten serveren gemaakt met verse producten en zoveel mogelijk huisgemaakt. In de avonden dat we geopend zijn kan je bij ons lekker borrelen en genieten van heerlijke tapas!

Jansplein 48, Arnhem
(026) 848 39 32
http://vannu-arnhem.nl/

Restaurant de Leeren Doedel

De Leeren Doedel ligt aan de Amsterdamseweg tussen Arnhem en Ede, prachtig gelegen aan de bosrand met riante parkeerplaats. Door de gezellige indeling is De Leeren Doedel niet alleen gezellig met zijn tweetjes, maar ook geschikt voor uw gehele familie. Ook uw kinderen kunnen zich prima bij ons binnen vermaken in de ballenbak,of met tafelvoetbal en andere spelletjes.

Amsterdamseweg 467
6816 VK ARNHEM
Tel: 026-3332344
E-mail: restaurant@deleerendoedel.nl
www.deleerendoedel.nl

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer

Dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is een culinaire verwennerij midden in de natuur. Zowel voor lunch, diner en voor heerlijke pannekoeken kunt u hier terecht.

Blaauwe Kamer 14
6702PA Wageningen
0317-421410
www.deblaauwekamer.nl

India Palace

Indiaans eten op de Veluwe? Dat doe je bij India Palace in Apeldoorn. Bij dit restaurant kun je terecht voor authentiek Indiaans eten.

Van Kinsbergenstraat 7
7311 BL Apeldoorn
Tel 055 - 785 01 78
www.indiapalace-apeldoorn.nl

Het Dorpshart

Wie overnacht in Twello kan zeker een bezoek aan het Dorpshart niet overslaan. Dit gezellige grand café is open voor lunch en diner.

Dorpsstraat 32
7391 DE Twello
www.hetdorpshart.nl

De Baron

Wie in de buurt van Epe verblijft zou zeker eens langs de Baron moeten gaan. Dit eetcafé is niet meer weg te denken uit het gezellige dorpje. Lekker op het terras of binnen in het gezellig ingerichte café.

Verbindingsweg 20
8161 CC Epe
www.debaronepe.nl

De Bonte Koe

Een ideaal adres voor een pitstop tijdens een wandel- of fietstocht. En zeker ook een aanrader voor lunch en diner. De keukenbrigade werkt graag met verse streekproducten. En dat proef je. De menukaart voegt zich naar de seizoenen, zo staat er half oktober wild op de menukaart. Ook asperges en mosselen worden in het seizoen volop geserveerd. En verder kun je er pannenkoeken eten, gemaakt met meel dat is gemalen in de molen van Garderen.

Restaurant De Bonte Koe
Koningsweg 2
3886 KD Garderen
0577-461759
www.restaurantdebontekoe.nl

Pannenkoekenhuis de Carolinahoeve

Dit pannenkoekenhuis is een gezellige plek om heerlijk te lunchen met de kinderen. Het ligt in de buurt van het nationaal park de Veluwezoom.

De Carolinahoeve
Carolinahoeve 1
6994 JB De Steeg
www.decarolinahoeve.nl

Pizzeria Verona

Een van de beste pizzeria’s uit de regio is pizzeria Verona in Putten. Mocht je in de buurt zijn probeer dan vooral de quattro stagioni!

Pizzeria Verona
Klaas Bosstraat 12
3882 AM Putten
www.verona-putten.nl

Carnegie’s Cottage in Otterlo

Dit restaurant ligt op een prachtige plek in de Veluwe met mooi uitzicht. Er is een ruime keuze aan gerechten en de bediening is erg goed.

Carnegie’s Cottage
Onderlangs 35
6731 BK, Otterlo
www.carnegiecottage.nl

Nieuwsbrief