Noord-Holland | Luxe kamperen | Familievakantie | BoerenBed

Noord-Holland

Luxe kamperen in Noord-Holland!

Wanneer je er eens even helemaal uit wilt zijn, dan hoef je het niet ver weg te zoeken. In Nederland is glamping op een boerderij van Het BoerenBed de uitgelezen manier om, in een typisch Nederlandse omgeving, heerlijk bij te komen van het alledaagse leven. Met glamping geniet je in een extra luxe en zeer compleet ingerichte tent tegelijkertijd van de eenvoud en de rust die bij het kamperen hoort!

Geniet met het hele gezin van een familie vakantie in Noord-Holland!

De kampeerboerderijen van Het BoerenBed bevinden zich altijd in een prachtig natuurgebied of op één van de landgoederen van Natuurmonumenten. Zo kun je in authentieke Noord-Hollandse streken als bijvoorbeeld de Anna Paulownapolder en de Zaanse Schans genieten van een eeuwenoude landelijke sfeer waar de originele bewoning, de unieke vlotbruggen over het Noord-Hollandskanaal, en veel mooi onderhouden molens je een aangename indruk geven van hoe het vroeger was in Nederland.

Maak het boerenbedrijf van dichtbij mee tijdens een glamping vakantie!

Tijdens je vakantie op een BoerenBed boerderij in Nederland, ben je van harte uitgenodigd om de werkzaamheden ter plekke mee te maken. Al onze boerderijen zijn nog volledig in bedrijf en je kunt er veel leren over hoe het er in het boerenleven aan toe gaat. En dat allemaal terwijl je je in de frisse buitenlucht bevindt in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving!

Ultiem genieten voor jong en oud!

De boerderijen van Het BoerenBed staan garant voor een unieke kampeerervaring voor iedereen. Maak nu online jouw persoonlijke keuze voor een geweldige familie vakantie in Noord-Holland die je reserveert bij Het BoerenBed!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief