Glamping Noord-Holland

Wanneer je er eens even helemaal uit wilt zijn, dan hoef je het niet ver weg te zoeken. Glamping op een boerderij van het BoerenBed is dé uitgelezen manier om in een typisch Nederlandse omgeving heerlijk bij te komen van het alledaagse leven. Logeren bij de boer in Noord Holland: met glamping geniet je in een extra luxe en zeer compleet ingerichte tent tegelijkertijd van de eenvoud en de rust die bij het kamperen hoort! Ervaar luxe kamperen in Noord-Holland.

boerderij glamping Noord-Holland

Logeren bij de boer in Noord-Holland

Kom logeren bij de boer in Noord-Holland! De boerderijen van BoerenBed bevinden zich altijd in een prachtig natuurgebied of op één van de landgoederen van Natuurmonumenten. Zo kun je in authentieke Noord-Hollandse streken als bijvoorbeeld Het Groene Hart, de Veluwe of de Zaanse Schans genieten van een eeuwenoude landelijke sfeer. Dit geeft je een aangename indruk van hoe het vroeger was in Nederland. Dus kom snel logeren bij de boer in Noord-Holland!

Luxe kamperen Noord-Holland

Ervaar luxe camping in Noord Holland. Tijdens je vakantie op een BoerenBed boerderij in Nederland, ben je van harte uitgenodigd om de werkzaamheden ter plekke mee te maken. Al onze boerderijen zijn nog volledig in bedrijf en je kunt er veel leren over hoe het er in het boerenleven aan toe gaat. En dat allemaal terwijl je je in de frisse buitenlucht bevindt in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving! Ervaar luxe camping in Noord Holland.

Glamping: ultiem genieten voor jong en oud!

De boerderijen van BoerenBed staan garant voor een unieke kampeerervaring voor iedereen. Maak nu online jouw persoonlijke keuze voor een geweldige familie vakantie in Noord Holland die je reserveert bij BoerenBed. Ervaar glamping in Noord Holland!

Nieuwsbrief