Chat with us, powered by LiveChat

Glamping bij het BoerenBed in Midden-Zeeland!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Ontdek Midden-Zeeland via glamping bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in Midden-Zeeland! Dit is een regio in de Nederlandse provincie Zeeland. Midden-Zeeland bestaat uit de voormalige eilanden Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland. Van dit gebied is de grootste stad van Zeeland, Middelburg, vanaf de Middeleeuwen tot nu, de belangrijkste stad van bestuur en cultuur. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. Middelburg had ooit, op Amsterdam na, de meeste historische gebouwen. Tegenwoordig staan er nog steeds ruim 1100 rijksmonumenten in de binnenstad. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Middelburg veel te verduren gehad. Een bombardement in 1940 legde een groot deel van de stad in de as. Daarna is Middelburg weer opgebouwd in traditionele stijl. Deze gezellige stad met z’n terrasjes en musea ligt vlakbij Hoeve Zeeland Collection!

Boerderijvakantie in Midden-Zeeland

Vlakbij het oergezellige Veere en de Noordzee vinden we Hoeve Zeeland Collection. Het is een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven. Het is ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht. Vanuit de tenten ervaar je het dagelijkse leven op de boerderij van dichtbij, en word je omgeven door het typisch Zeeuwse laagland. Een vakantie op Hoeve Zeeland Collection is de ideale kans om alle facetten van het boerenleven van dichtbij te ervaren. De kinderen kunnen hier zich naar hartenlust uitleven!

Luxe kamperen midden in de natuur van Midden-Zeeland

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in Midden-Zeeland plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Kamperen bij de boer in Midden-Zeeland

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

Nieuwsbrief