Glamping bij het BoerenBed in Midden-Zeeland!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in Midden-Zeeland! Dit is een regio in de Nederlandse provincie Zeeland. Midden-Zeeland bestaat uit de voormalige eilanden Walcheren, Noord-Beveland en Zuid-Beveland.

Ontdek Midden-Zeeland via glamping bij het BoerenBed!

Van dit gebied is de grootste stad van Zeeland, Middelburg, vanaf de Middeleeuwen tot nu, de belangrijkste stad van bestuur en cultuur. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. Middelburg had ooit, op Amsterdam na, de meeste historische gebouwen. Tegenwoordig staan er nog steeds ruim 1100 rijksmonumenten in de binnenstad. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Middelburg veel te verduren gehad. Een bombardement in 1940 legde een groot deel van de stad in de as. Daarna is Middelburg weer opgebouwd in traditionele stijl. Deze gezellige stad met z’n terrasjes en musea ligt vlakbij Hoeve Zeeland!

Boerderijvakantie in Midden-Zeeland

Vlakbij het oergezellige Veere en de Noordzee vinden we Hoeve Zeeland. Het is een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven. Het is ongeveer twee uur rijden vanaf Utrecht. Vanuit de tenten ervaar je het dagelijkse leven op de boerderij van dichtbij, en word je omgeven door het typisch Zeeuwse laagland. Een vakantie op Hoeve Zeeland is de ideale kans om alle facetten van het boerenleven van dichtbij te ervaren. De kinderen kunnen hier zich naar hartenlust uitleven!

Nieuwsbrief