Chat with us, powered by LiveChat

Glamping bij het BoerenBed in de Kop van Overijssel!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Ontdek de Kop van Overijssel via glamping bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in de Kop van Overijssel. Deze regio ligt in het noordwesten van de provincie Overijssel. In het noorden vormt de provinciegrens met Friesland de grens van de regio, in het oosten die met Drenthe. De Kop van Overijssel is een prachtig natuurgebied. Je vindt hier veel water, uitgestrekte rietlanden en vogelrijke moerassen. Daarnaast vind je in de Kop van Overijssel het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een heerlijk gebied dat van groot belang is als leefgebied voor bijvoorbeeld de grote vuurvlinder, de otter en de zwarte stern. Tevens vind je in dit Nationale Park het beroemde dorpje Giethoorn. Dit is een idyllisch dorpje in Overijssel waar talloze rietgedekte boerderijen zijn gebouwd op kleine veeneilandjes die met ruim 170 houten bruggetjes zijn verbonden. Perfect om een dagje heen te gaan en met een fluisterbootje te gaan varen. Ook vind je niet ver van Giethoorn de oude Zuideerzeestadjes als Vollenhove en Blokzijl. Je wandelt er langs historische panden, eeuwenoude kerken en kastelen én je kunt hier heerlijk genieten op een terrasje aan het water.

Boerderijvakantie in de Kop van Overijssel

De Kalverweide ligt te midden van de Kop van Overijssel, vlakbij de meren van de Weerribben en de Drentse bossen. Het ligt op ongeveer een kwartiertje rijden naar het pittoreske Giethoorn. Deze authentieke boerderij straalt geschiedenis uit. De BoerenBed Tenten staan in de wei, zodat je de koeien van dichtbij kunt zien. Er is tevens een grote verscheidenheid aan dieren: knuffellammetje Lotte, het knuffelvarkentje Lapje, wandelezel Lucky, konijntjes, kippen, cavia’’s.. teveel om op te noemen! In de omgeving fiets je op de nieuwe huurfietsen de meest prachtige routes naar het natuurgebied De Weerribben, Nationaal Park Dwingelderveld of natuurgebied Het Drentsch-Friese Wold.

Luxe kamperen midden in de natuur van de Kop van Overijssel

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in de Kop van Overijssel plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Kamperen bij de boer in de Kop van Overijssel

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

Nieuwsbrief