Glamping bij het BoerenBed in Het Groene Hart!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in Zuid-Holland, tussen de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, midden in de Randstad. Wandel en fiets door de polders en vaar over de Hollandse Plassen.  Je verblijft hier op onze glamping locatie TaarTenTuin, aan de Nieuwkoopse Plassen, een prachtig stukje natuur. Niet alleen de uitzichten zijn geweldig, maar ook is het mogelijk om een tocht te maken met een fluisterbootje of kano. Je kunt dit pareltje in het Groene Hart ook wandelend ontdekken. Van ruige paden door weilanden tot het sprookjesachtige Lusthof De Haeck. Ontdek de verborgen schoonheid van de Nieuwkoopse Plassen. Natuurmonumenten heeft een werkschuur en organiseert verschillende excursies op en rond het water. Je kunt hier heerlijk vissen en fietsen langs de bloemrijke slootkanten. Het weidse uitzicht, de molens en het prachtige zilverlicht maken dat je je waant in een oud Hollands schilderij. Vele schilders van de Haagse School zoals Roelofs en Weissenbruch vonden hier rond 1885 hun inspiratie. Een leuk daguitje is het Archeon in Alphen aan den Rijn.

Boerderijvakantie in Het Groene Hart

Onze BoerenBed boerderij TaarTenTuin bevindt zich te midden van Het Groene Hart. Je vindt hier onder andere een veelzijdigheid aan boerderijdieren. In ieder stalletje is wel iets te beleven: er zijn kippen, schapen, varkens, koeien, konijnen, poezen en hond Willem. Inmiddels zijn boerderijdieren uitgebreid met lammetjes. Bij de buurmanege is er de mogelijkheid om pony te rijden. TaarTenTuin is kleinschalig en heeft in de oude stal een sfeervol theehuis ingericht waar je van heerlijke taart, een dikke boterham met boerenkaas en goede koffie en thee kunt genieten. De boerderij ligt 4 meter onder het Normaal Amsterdams Peil. De polder wordt drooggemalen door de nog enig werkende Molenviergang ter wereld!

Luxe kamperen midden in de natuur van Het Groene Hart

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in Het Groene Hart plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Nieuwsbrief