Glamping bij het BoerenBed in Gelderland!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Luxe kamperen midden in de natuur van Gelderland

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in Nederland plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie.

Ontdek Gelderland via glamping bij het BoerenBed!

Ontdek Gelderland en trek je wandelschoenen aan of ontdek één van de vele mooie fietsroutes. En ontdek de langste rivier van Nederland: de Linge! Liever een dagje shoppen? Slenter dan eens op je gemak door historische plaatsen als Tiel of Culemborg en laat je verrassen door de verscheidenheid aan winkels, restaurants en terrasjes.

Boerderijvakantie in Gelderland

Gelderland is een provincie die je laat ervaren hoeveel rust, cultuur en prachtige natuur Nederland te bieden heeft. Onze glamping tenten staan altijd op het terrein van boerderijen die nog volop in bedrijf zijn. Zo kun je van dichtbij de werkzaamheden op een Gelderse boerderij ervaren terwijl je geniet van de natuur en de rust om je heen! Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

Nieuwsbrief