Chat with us, powered by LiveChat
Gelderland

Luxe camping Gelderland

Reserveer nu je luxe camping vakantie in op een van de pittoreske boerderijen in Gelderland. Gelegen in het oostelijke deel van Nederland, biedt de provincie landelijke boerderijen met twee tot tien nostalgische tenten. De tenten van verschillende maten en comfortcategorieën zijn ontworpen voor maximaal vijf volwassenen en een kind tot 12 jaar.

Boerderijvakantie in Gelderland

Neem deel aan het plattelandsleven in de provincie van contrasten. Boerderijen zijn niet alleen te vinden langs de Maas, Lek en Waal rivieren, of in de delta van de Rijn. Ook het zuidoosten van het landbouwgebied, de zuidelijke Betuwe met de fruitboomgaarden en het bosrijk zijn charmante gebieden voor een vakantie op de boerderij. Hulp bij de oogst van groenten en fruit, evenals de dierenvoorziening. Uw kinderen zullen de natuur op de eerste hand ervaren bij het verzorgen van paarden en het voeden van de varkens en koeien.

Glamping familie vakantie Gelderland

Connectiviteit met het comfort van het milieu is de ideale voorwaarde voor een duurzaam herstel. Houten vloeren, diverse slaapkamers, matrasbedden en koud water in de keuken en een toilet behoren onder meer tot de tentuirusting. Een hot tub, veranda en badkamer zijn beschikbaar als optie. Kaarslicht en olie lampen onderstrepen de romantische sfeer. Geniet van een luxe camping in Gelderland!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief