Chat with us, powered by LiveChat

Glamping bij het BoerenBed in De Kempen!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping! Kom het ontdekken in de regio De Kempen.

Ontdek De Kempen via glamping bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in De Kempen. Dit is een streek in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Deze regio ligt ook deels in het aangrenzende België, in de provincies Antwerpen, Limburg en het noorden van de provincie Vlaams-Brabant. Hét kenmerk van deze regio is de zanderige bodem, waardoor De Kempen tot halverwege 1800 grotendeels bedekt waren met heide, eikenbos, vennen en veengebieden. In de gemeente Reusel-De Mierden (waar zich onze glamping boerderij bevindt!) ligt het natuurgebied De Kempen. Dit natuurgebied omvat onder andere de Hapertse Heide en de Cartierheide. Het grootste deel van het gebied is als Boswachterij De Kempen in bezit van Staatsbosbeheer. Daarnaast vormen het Leenderbos en de Groote Heide een aaneengesloten natuurgebied van meer dan 3000 hectare, waar jullie heerlijk van de natuur kunnen komen genieten.

Boerderijvakantie in De Kempen

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei midden op de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens. Johnny en Inge houden op deze prachtige plek, gelegen aan de Turnhoutsche Heide (perfect om te wandelen en te fietsen!), ruim 200 koeien van diverse prachtige rassen als Belgische Blauwe, Piemontese en Blonde d’’Aquitaine. De BoerenBed tenten zijn naast de boerderij gelegen en hebben een vrij uitzicht over de aardappel/maisvelden tot aan de bosrand waar eindeloze wandel- en fietsroutes te vinden zijn. In het nabijgelegen dorp Reusel kun je zwemmen in de spartelvijver en vissen in de visvijver. Voor dagtrips is de boerderij perfect gelegen met bekende bestemmingen als De Efteling, Beekse Bergen en Bobbejaanland allemaal binnen een half uur rijden.

Luxe kamperen midden in de natuur van De Kempen

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in De Kempen plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Je tent bevindt zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Kamperen bij de boer in De Kempen

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

Nieuwsbrief