Chat with us, powered by LiveChat

Glamping bij het BoerenBed in De Betuwe!

Je kunt in eigen land een fantastische familievakantie doorbrengen op een boerderij van het BoerenBed. Hier geniet je van het verblijf in een zeer compleet ingerichte tent die van alle moderne gemakken voorzien is, terwijl je toch het typische kampeergevoel hebt. Deze trendy manier van kamperen, die steeds meer aan populariteit wint, staat bekend als glamping!

Ontdek De Betuwe via glamping bij het BoerenBed!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur rondom De Betuwe. Deze regio ligt in de provincie Gelderland, tussen de rivieren de Waal in het zuiden en de Nederrijn en de Lek in het noorden. Je kent deze regio misschien van de witroze bloesem, het Tielse fruitbaasje Flipje of evenementen als het Fruitcorso of Appelpop. Een veelzijdig gebied, waar cultuurhistorie, nostalgie, waterrecreatie en bruisende festivals hand in hand gaan. Verse appels, peren en kersen koop je tijdens de zomermaanden gewoon in een stalletje, langs de weg. Dus ontdek deze regio en trek je wandelschoenen aan of ontdek één van de vele mooie fietsroutes. En ontdek de langste rivier van Nederland: de Linge! Hier op het water kun je lekker actief bezig zijn, bijvoorbeeld met de kano of al suppend! Liever een dagje shoppen? Slenter dan eens op je gemak door historische plaatsen als Tiel of Culemborg en laat je verrassen door de verscheidenheid aan winkels, restaurants en terrasjes.

Boerderijvakantie in De Betuwe

In de regio De Betuwe vind je onze boerderij Hoeve de Betuwe. Deze boerderij bereik je in 50 minuten vanaf Utrecht, en ligt in een prachtig stukje natuur in het Land van Maas en Waal. De familie Cruijsen heet je van harte welkom op deze biologische boerderij. Geniet van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Vanuit de tent heb je een prachtig uitzicht: zo maak je van dichtbij het wel en wee op de boerderij mee! Ook vind je op slechts een half uurtje rijden vanaf Hoeve de Betuwe grote steden als Den Bosch en Nijmegen.

Luxe kamperen midden in de natuur in De Betuwe

Modern kamperen via het BoerenBed vindt in De Betuwe plaats op een boerderij waar nog volop gewerkt wordt. Zo kun je tijdens een aangename familievakantie kennismaken met de dagelijkse arbeid van de boer. Daarnaast bevindt je tent zich altijd in een natuurgebied of op een van de landgoederen die beheert worden door Natuurmonumenten. De combinatie van natuurschoon én het boerenleven vormt een sterke basis voor een fijne vakantie!

Kamperen bij de boer in De Betuwe

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is. Bij het BoerenBed overnacht je op een van onze werkende boerderijen!

Glamping Nederland

Kies vandaag nog je favoriete vakantiebestemming in Nederland, die je naar keuze direct online kunt boeken bij het BoerenBed!

Nieuwsbrief