Glamping in De Betuwe!

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur rondom De Betuwe. Deze regio ligt in de provincie Gelderland, tussen de rivieren de Waal in het zuiden en de Nederrijn en de Lek in het noorden. Je vindt hier o.a. onze locatie Hoeve de Pippert in de Betuwe. De boerderij ligt op slechts een half uurtje rijden van Utrecht en op slechts anderhalf uur van Antwerpen. Deze locatie bestaat al sinds de zestiende eeuw, de oude boerderij is in 1840(!) gebouwd. Tegenwoordig is het een modern grootschalig melkveebedrijf met vele leuke boerderij activiteiten. Kom gezellig logeren bij de boer in de Betuwe!

Ontdek De Betuwe via luxe kamperen bij het BoerenBed!

Je kent deze regio misschien van de witroze bloesem, het Tielse fruitbaasje Flipje of evenementen als het Fruitcorso of Appelpop. Een veelzijdig gebied, waar cultuurhistorie, nostalgie, waterrecreatie en bruisende festivals hand in hand gaan. Verse appels, peren en kersen koop je tijdens de zomermaanden gewoon in een stalletje, langs de weg. Dus ontdek deze regio en trek je wandelschoenen aan of ontdek één van de vele mooie fietsroutes. En ontdek de langste rivier van Nederland: de Linge! Hier op het water kun je lekker actief bezig zijn, bijvoorbeeld met de kano of al suppend! Liever een dagje shoppen? Slenter dan eens op je gemak door historische plaatsen als Tiel of Culemborg en laat je verrassen door de verscheidenheid aan winkels, restaurants en terrasjes.

Logeren bij de boer tijdens een boerderijvakantie in De Betuwe

In de regio De Betuwe vind je onze boerderij Hoeve de Betuwe. Deze boerderij bereik je in 50 minuten vanaf Utrecht, en ligt in een prachtig stukje natuur in het Land van Maas en Waal. De familie Cruijsen heet je van harte welkom op deze biologische boerderij. Geniet van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Vanuit de tent heb je een prachtig uitzicht: zo maak je van dichtbij het wel en wee op de boerderij mee! Ook vind je op slechts een half uurtje rijden vanaf Hoeve de Betuwe grote steden als Den Bosch en Nijmegen.

Nieuwsbrief