Ontdek cultuur op de Veluwe tijdens een glamping vakantie bij Het BoerenBed. Voor jong en oud is er veel te beleven. Hieronder hebben we voor jullie een paar activiteiten geselecteerd uit het grote aanbod dat de Veluwe heeft.

Kröller Müller museum

Midden op de Hoge Veluwe kun je naar een van de meest bekende musea van Nederland. Het Kröller Müller museum. Met honderden schilderijen, van onder andere Vincent van Gogh, een beeldentuin en het Jachthuis is dit zeker de moeite waard om een middag voor uit te trekken, als je van kunst houdt. Je kunt parkeren op de verschillende toegangspunten van het park en met de fiets verder naar het museum.

Paleis ’t Loo

Op en top Cultuur op de veluwe is Paleis 't Loo. 300 jaar lang heeft de koninklijke familie op paleis ’t Loo gewoond. Dit paleis was voorheen een jachthuis van de stadhouder, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot paleis van de koning. De mooie tuin werd jarenlang gebruikt om gasten te ontvangen. De tuin wordt nog steeds goed onderhouden en er zijn veel exotische planten en bloemen te zien.

St. Nicolaaskerk in Elburg

De st. Nicolaaskerk in Elburg is ook zeker een bezoekje waard. De hele zomerperiode is deze te bezichtigen. Je kunt de kerktoren in met de trappen naar boven waar je een mooi uitzicht hebt over Elburg en zelfs het Veluwemeer.

Nieuwsbrief