Achterhoek

Luxe kamperen bij de boer in de Achterhoek

Bij BoerenBed kun je in heel Nederland en daarbuiten op verschillende boerderijen een erg leuke glamping familievakantie boeken. Glamping staat voor een eigentijdse manier van kamperen in een tent die is voorzien van alle moderne gemakken. Daarbij kun je met volle teugen genieten van het landelijk leven op een boerderij in de vrije natuur!

Voel je één met de natuur in de Achterhoek!

Een familievakantie op het terrein van een echte boerderij waar nog dagelijks gewerkt wordt, geeft je op een leuke manier een kijkje in het leven zoals dat zich afspeelt op het platteland. De BoerenBed boerderijen in Nederland zijn altijd gevestigd op een landgoed van Natuurmonumenten of in een beschermd natuurgebied waar je heerlijk tot rust kunt komen. Een ideale plek om te kamperen bij de boer!

Logeren bij de boer in een fraai stukje Nederland!

De Achterhoek is bij uitstek een gebied waar natuur en agrarische gebieden een fraai geheel vormen. Eeuwenoude landerijen en pittoreske dorpjes met een rijke geschiedenis kom je er volop tegen in bijvoorbeeld De Graafschap waar veel authentieke boerderijen het uitzicht bepalen. In het openluchtmuseum Erve Kots in Lievelde, kun je in je glamping vakantie met eigen ogen zien hoe de bewoners van Saksische boerderijen vroeger samen met het vee onder één dak leefden. Ook een bezoekje aan het kasteel in Borculo geeft je een goede indruk van het verleden in een bijzondere Nederlandse omgeving!

Nieuwsbrief