Meivakantie op de boerderij | Glamping | BoerenBed.nl

Meivakantie

Home > Meivakantie

Meivakantie bij Het BoerenBed

Bij Het BoerenBed is er elke meivakantie weer sprake van een ware babyboom! Op alle boerderijen glamping, Pasen, Pinksteren en hemelvaartverdubbelen de erfbewoners met vele jonge dieren. Iedere boerderij heeft zo zijn eigen bijzondere boerderijdieren. Help de boer en boerin bij het voeren van de lammetjes, aai de pluizige kuikentjes en wie weet lopen er pardoes een paar pulletjes je tent in! Dit jaar valt de meivakantie op 28 april 2018 t/m 6 mei 2018. Boek dus nu alvast een jouw verblijf op je favoriete BoerenBed boerderij!

Lang weekend (4 nachten) vanaf donderdag 26 april: klik hier
Een ruime week (8 nachten) vanaf donderdag 26 april: klik hier

Hemelvaart aankomst op woensdag 9 mei (4 nachten) lang weekend: klik hier

Raap tijdens een ontspannen weekend, midweek of weekje weg de eerste eitjes van de kippen en slaap onder onze heerlijk warme dekbedden. Tijdens de meivakantie kun je gezellig met zijn allen ontbijten onder de eerste zonnestralen. Na het lange luie boerenontbijt maak je bijvoorbeeld een prachtige wandeling over de boerderij of plan je een uitgebreide fietstocht om de buurt te verkennen. Welke boerderij je ook kiest, de boer en boerin kunnen je alles vertellen over de mooiste natuur in de buurt van de boerderij!

Een glamping familievakantie bij Het BoerenBed

Het BoerenBed bied je een echte familievakantie met een vleugje glamping. Dit luxe kamperen op de boerderij is voor ieder gezin geschikt! De allerkleinsten kunnen heerlijk rondkruipen en hebben alle ruimte rondom de tent. Nieuwsgierige kleuters kunnen lekker spelen bij de speeltoestellen en de wat oudere kinderen kunnen het boerenleven ontdekken door de de boer te helpen! Bekijk hier al onze boerderijen.


Nieuwsbrief