Meivakantie op de boerderij

Bij BoerenBed is er elke meivakantie weer sprake van een ware babyboom! Op alle boerderijen verdubbelen de erfbewoners met vele jonge dieren. Iedere boerderij heeft zo zijn eigen bijzondere boerderijdieren. Help de boer en boerin bij het voeren van de lammetjes, aai de pluizige kuikentjes en wie weet lopen er pardoes een paar pulletjes je tent in!

Dit jaar is de meivakantie van 1 mei t/m 9 mei 2021

meivakantie
kippenhok

Een vakantie op de boerderij in de meivakantie

Raap tijdens een ontspannen weekend, midweek of weekje weg de eerste eitjes van de kippen en slaap onder onze heerlijk warme dekbedden. Tijdens de meivakantie beginnen de dagen goed want ontbijten doe je met zijn allen onder de eerste zonnestralen. Na het lange luie boerenontbijt maak je bijvoorbeeld een prachtige wandeling over de boerderij of plan je een uitgebreide fietstocht om de buurt te verkennen. Welke boerderij je ook kiest, de boer en boerin kunnen je alles vertellen over de mooiste natuur in de buurt!

BoerenBed bied je een echte familievakantie in een Tent mét comfort. De allerkleinsten kunnen heerlijk rondkruipen want ze hebben alle ruimte in en om de tent. Nieuwsgierige kleuters kunnen lekker spelen bij de speeltoestellen en de wat oudere kinderen kunnen het boerenleven ontdekken door de de boer te helpen!


Nieuwsbrief