De boerderij Lunsford Farm

Deze boerderij vind je in Hastings, East Sussex. Dit is op nog geen half uurtje rijden van Dover, waar de boot naar Duinkerke vertrekt. Laat je naar de overkant varen door de veerdienst, en waan je in een compleet andere boerenwereld! Deze boerderij is al sinds 1888 in het bezit van de familie Dunlop. Op dit moment runt Andrew samen met zijn team de boerderij. Vanaf de vier BoerenBed Tenten heb je waanzinnig uitzicht over de zee. Dit plekje is in 2013 dan ook gekozen als mooiste “Coastal Glamping Site”.

Kamperen op de boerderij in East Sussex

Op Lunsford Farm worden Romney schapen en koeien voor de melk gefokt. Deze koeien zijn nakomelingen van Bertie, een rasechte Aberdeen Angus stier. Op de boerderij vind je naast de vele dieren ook een aardappelveld. Even zin om te ontspannen? Dan kun je op deze boerderij ook terecht voor heerlijke voetreflex- of relax massages. Als je de omgeving op de boerderij gaat ontdekken, zullen de oude historische gebouwen je gelijk opvallen. Net zoals de vele meertjes, waar je vliegvis-lessen kunt nemen.

Leuke dingen om te doen vlakbij Dover

Je kunt vanaf Lunsford Farm naar het strand toe lopen in minder dan 10 minuten. Deze wandeling voert je langs het 200 jaar oude “Military Canal”, wat is afgegraven onder het bewind van Napoleon. Tijdens deze kleine wandeling naar het strand kom je tevens langs eeuwenoude weidevelden en moerassen vol met zeldzame en bedreigde diersoorten. Wijnliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen: in de stad Winchelsea worden rondleidingen verzorgd in de middeleeuwse wijnkelders, die verscholen zijn onder de straten.

Boerderij plattegrond

Accommodatie(s)


Adres Lunsford Farm

Lunsford Farm, wat is er te doen in de omgeving:

De gastfamilie

Andrew en het team

Ik ben Andrew van Lunsford Farm en samen met mijn team heet ik jullie welkom bij Lunsford Farm, waar onze familie al drie generaties van het boerderijleven geniet. We willen je graag alles laten zien: van de kust tot ons boerenleven!

Lunsford Farm, wat vinden onze gasten?

Lunsford Farm, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief