Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Lake District Farm

, ,
Nieuw
Gemiddelde Gastenwaardering

Informatie

De boerderij:

Lake District Farm ligt in het wereldberoemde Lake District National Park, op slechts een half uurtje rijden van Carlisle. Hier vind je alle rust die je maar wilt. Als je van wandelen houdt, kun je hier je hart ophalen: je kunt heerlijk pootje baden in het riviertje naast je BoerenBed Tent. Deze boerderij is werkelijk ‘een stukje hemel op aarde‘. De familie Stobart woont al meer dan 20 jaar op Lake District Farm!

Activiteiten op de boerderij:

De hobby van boerin Christine is taart bakken, haar zelfgemaakte producten zijn erg populair onder de gasten van de boerderij. Ze maakt graag cake en koekjes maar ook soep, jam en marmelade. Deze lekkernijen zijn allemaal te koop in de boerderijwinkel. Op zoek naar een leuke activiteit? Boer John neemt de kinderen graag mee op zijn tractor met aanhanger voor een rondleiding over de boerderij. Lake District Farm is een traditionele boerderij met schapen en runderen. John en Christine runnen de 121 hectare grote boerderij op een duurzame manier. Naast de schapen en runderen wonen er op de boerderij ook kippen, geiten, konijnen, paarden en Schotse Hooglanders. De laatstgenoemde boerderijdieren zijn een echte passie van John. Hij loopt shows met de koeien en wint ook regelmatig prijzen! De Lake District boerderij is de perfecte locatie om eenvoudig te genieten zonder het moderne leven in te dammen. Het ontbreken van elektriciteit wordt een tweede natuur binnen de muren van de sfeervolle en rustige ruimte van je tent. Van de wandelingen langs het meer tot en met het delen van een fles wijn als de zon ondergaat: dit is unieke quality time!

Ontdek de omgeving:

Lake District Farm ligt in het wereldberoemde Lake District National Park en is daardoor een geweldige uitvalsbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers. In de buurt ligt het pittoreske stadje Hesket Newmarket, waar je heerlijk kunt genieten van de echte Engelse countryside. Je kunt hier een wandeling maken naast de rivier of een biertje drinken in de Old Crown pub. Binnen een half uurtje rijden van de boerderij vind je tevens een manege waar je met een pony kan wandelen.

Boerderij plattegrond

Accommodaties

WiesenBett

Adres Lake District Farm

, ,

De gastfamilie

John en Christine

Wij zijn de familie Howbeck. Wij runnen al voor 20 jaar deze boerderij. Onze 3 kinderen, Davis, Joanne en Sarah zijn hier geboren en getogen. Joanne is al getrouwd en heeft ook al een zoon. Vaak komt ze met haar man en zoon even langs om te genieten van het prachtige Lake District.

Lake District Farm, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief