La Grange du Bost en Dordogne

, ,

De boerderij La Grange du Bost en Dordogne

In het hart van de Franse landstreek Périgord, in het zuidwesten van Frankrijk, vind je aan het einde van een landweg een unieke boerderij: La Grange du Bost. In dit deel van de Dordogne, de ‘Périgord Vert’, die beroemd is om zijn verfijnde keuken en milde klimaat, is het uitzicht adembenemend. De boerderij ligt op ongeveer 30 minuten ten noordwesten van Périgueux en ligt op slechts 5 uur rijden van Parijs. La Grange du Bost is een familiebedrijf dat op de noordelijke hellingen van de Dronne vallei ligt. De boerderij wordt omringd door 21 hectare aan weiden, velden en bossen. La Grange du Bost wordt gerund door Fiona en is al voor meer dan 16 jaar een biologische boerderij.

Kamperen op de boerderij in de Périgord

Op La Grange du Bost vind je diverse lokale heerlijkheden, zoals eieren van de vrije uitloop kippen, appelsap, noten en honing van uitmuntende biologische kwaliteit. Op de boerderij vind je vele soorten dieren zoals kippen, katten, ganzen, varkens, lammetjes, geiten, konijnen, paarden, ezels én schapen! Fiona leeft met veel plezier van het land en wilt graag haar kennis van de boerderij en de bijenteelt aan je doorgeven. Je kunt tevens een bootje huren op de boerderij, om te nabijgelegen rivier te verkennen. Ook mogen kinderen een rondje op de rug zitten van de ezel.

Leuke dingen om te doen vlakbij Périgueux

Naast de levendigheid op de boerderij, kun je in de omgeving ook genoeg beleven! Ga bijvoorbeeld lekker fietsen of neem een duik in het nabijgelegen watertje. Ook wandelen naar een van de omliggende dorpen behoort tot de mogelijkheden. Kies voor een heerlijk lokaal restaurant of bezoek een van de markten in de regio! Vergeet niet een bezoek aan Périgueux en zijn omgeving te brengen! Bezoek de must-see attracties van de regio, zoals de Saint-Front kathedraal of de Abdij van Chancelade.

Accommodatie(s)


Adres La Grange du Bost en Dordogne

La Grange du Bost en Dordogne, wat is er te doen in de omgeving:

De gastfamilie

Fiona en de kinderen

In het hart van Périgord Vert zijn we verheugd om je te ontvangen op onze boerderij. Je zult hier een heerlijke tijd beleven en het boerenleven ontdekken.

La Grange du Bost en Dordogne, wat vinden onze gasten?

La Grange du Bost en Dordogne, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief