Chat with us, powered by LiveChat
Heb je een vraag? Bel ons:

La Ferme de la Moricière

, ,
Nieuw
Gemiddelde Gastenwaardering

Informatie

De boerderij:

La Ferme de la Moricière is gelegen in de nabije omgeving van de Mont Saint Michel. Het ligt op slechts 3,5 uur reizen met de auto of trein uit Parijs en het dichtstbijzijnde station is Granville. La Ferme de la Moricière ligt op“Balcon de la Baie”, één van de zeven heuvels van Sartilly.

Activiteiten op de boerderij:

Een glamping vakantie met het “joie de vivre” van Frankrijk! La Ferme de la Moricière is een vrij en organisch melkveebedrijf. Vandaag de dag melkt de familie koeien voor hun melk. De boer zal je helpen het leven op de boerderij te ontdekken en kan u van alles vertellen over hun keuzes op de boerderij, maar ook over het produceren van hun eigen kaas. Het dagelijks leven van de boerderij is gekenmerkt door het melken van koeien. Seizoensgebonden is er ook de verzorging van kalveren, kippen, varkens, geiten. In Frankrijk zijn de glamping tenten net zo sfeervol ingericht als in Nederland. Er is plaats voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind, of een andere samenstelling) per tent. In de boerderijwinkel vind je heerlijke lokale en zelfgemaakte producten, zoals biologische kaasjes of lokale wijnsoorten.

Ontdek de omgeving:

De boerderij wordt doorkruist door een schaduwrijk pad welke de pelgrims eeuwen geleden volgden om de heuvel “Balcon de la Baie” te bereiken. Door een bezoek te brengen aan deze boerderij, krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe de pelgrims vanuit heel Europa de reis naar boven ervoeren. Vandaag de dag bevindt de boerderij zich op een locatie die behoort tot het UNESCO werelderfgoed. De Mont Saint Michel en zijn “Baie” waren voor meer dan 1000 jaar een land van lust, toewijding en conflict, waar vele mythes en legendes zijn ontstaan. In de omgeving vind je de prachtige olijfgaarden naast de kustlijn, de befaamde duinen, de kliffen van Champeaux en meerdere zoutwater stranden. Genoeg te doen dus!

Accommodaties

Het BoerenBed

Adres La Ferme de la Moricière

, ,

La Ferme de la Moricière, wat is er te doen in de omgeving:

De gastfamilie

Yves en Sylvie Guillard

Vandaag de dag runnen we traditiegetrouw een biologische melkveeboerderij met een kudde Normandische koeien en hun kalveren, samen met varkens, kippen en geiten.

La Ferme de la Moricière, wat vinden de gasten?

La Ferme de la Moricière, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief