Ilfracombe Collection

, ,

Glamping vakantie bij.. Ilfracombe Collection

Welkom bij Ilfracombe Collection! Ilfracombe heeft een idyllische ligging, pal naast de mooiste stranden van Groot-Brittannië! Deze gastvrije boerderij, plaatselijk bekend als Lincombe Farm, is de perfecte uitvalsbasis om Woolacombe Bay te verkennen.

Kamperen op de boerderij in Devon

Het is onmogelijk om je te vervelen op Ilfracombe Collection, je vindt hier een overvloed aan activiteiten voor jong én oud. Surfen, fietsen en wandelen zijn slechts enkele van de manieren om het gebied te ontdekken. Kinderen kunnen veilig spelen in de speeltuin. Maar natuurlijk zijn de vele mooie wandelingen in de omgeving een fijne manier om de dagen in te vullen. Deze boerderij bevindt zich namelijk in een ‘Outstanding Area of Natural Beauty’, grenzend aan het Nationaal Park van Exmoor. Tijdens de Pizza Avond zal de boer jullie helpen om heerlijke pizza’s te maken in een traditionele oven, zodat jullie samen kunnen genieten van een ontspannen culinaire ervaring.

Leuke dingen om te doen vlakbij Exmoor National Park

Voorbij de boerderij is er genoeg te zien en te doen in Ilfracombe. Je bevindt je op slechts 5 minuten afstand van het strand, de haven, lokale winkeltjes, kunst galerieën, restaurants en wijnbarretjes. Woolacombe Bay (10 minuten met de auto) werd uitgeroepen tot het mooiste strand van Groot-Brittannië in de Tripadvisor Traveler’s Choice Awards van 2016. Kilometers schoon zand grenzen aan de zee – rustig en uitnodigend in mild weer, indrukwekkend en woest in de koudere maanden. Van wandelen en vliegeren tot surfen en zonnen, het kan allemaal op Woolacombe Bay! Een ander extra bijzonder strand is Tunnels Beaches. Vier (in 1820 met de hand gegraven) tunnels leiden tot een prachtig afgelegen “geheim” strand. Kinderen kunnen hier op zoek naar de natuurlijke schatten in de vele rotsvijvers, terwijl jullie ontspannen en genieten van de ruige schoonheid van de kustlijn. Er is ook een getijdengebied “zwembad”, waar je veilig samen in kunt zwemmen. Kom je deze bijzondere locatie ook ontdekken?

Accommodaties

BoerenBed Collection glamping

Adres Ilfracombe Collection

, ,

Ilfracombe Collection, wat is er te doen in de omgeving:

  De gastfamilie

  Andrew & Kelly

  Andrew is de vijfde generatie 'Baker' en woont op de boerderij met zijn vrouw Kelly en de kinderen Alfie, Jake, Evie, Noah en Immie. De boerderij was tot 1982 in de melkproductie gespecialiseerd en heeft sindsdien ook jongvee en landbouw. Het gezin kan niet wachten om je te verwelkomen! Deze gastvrije boerderij, plaatselijk bekend als Lincombe Farm, is de perfecte uitvalsbasis om Woolacombe Bay te verkennen.

  Ilfracombe Collection, wat vinden onze gasten?

  Ilfracombe Collection, soortgelijke locaties:

  Nieuwsbrief