Glamping | Engeland | Zuid Wales | Hillside Farm

Hillside Farm

, ,
Nieuw
Gemiddelde Gastenwaardering

Informatie

De boerderij:

Gelegen aan het meest westelijke puntje van het natuurgebied de Gower, en op slechts 5 minuten rijden van Rhossili Bay, vind je Hillside Farm. Het is een 175 hectare groot akkerbouwbedrijf. Vanaf de boerderij heb je een onvergetelijk uitzicht op Wales! Op de boerderij zijn drie generaties van de boerenfamilie Taylor aanwezig. Sinds 1840 is de boerderij al in het bezit van de familie en het boerenbestaan wordt nog steeds met passie uitgevoerd.

Activiteiten op de boerderij:

Vanaf de oprijlaan heb je een prachtig uitzicht op de grote baai met witte zandstranden: dit is de beroemde Rhossili Bay, uitgeroepen tot het beste strand van Europa in 2017! De tenten bij Hillside Farm staan verspreid in een oude boomgaard op 5 minuten afstand van Rhossili Bay. Jouw tent heeft daarnaast een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels van Wales en kinderen kunnen hier volop genieten van alle vrijheid en ruimte!

Ontdek de omgeving:

Je kunt in de omgeving ook goed wandelen. Op de Hardings Down vind je fantastische uitzichtpunten en maar liefst drie forten uit de ijzertijd. Noem een buitenactiviteit en de kans is groot dat je die hier kunt beoefenen: mountainbiken, paardrijden, vissen, een valkerij bezoeken, boogschieten, paragliden, deltavliegen en bergboarding (skateboardend van een heuvel af) behoren tot de mogelijkheden. En als golfen je hobby is, kies dan voor een van cursussen bij de Golfbaan van Gower.

Honden zijn alleen welkom op Hillside Farm van juli tot september.

Accommodaties

No tent / cottage available


Prijzen en beschikbaarheid

Let op: je kunt verschillende type accommodaties combineren in de volgende stap.
Vragen? Wij helpen je graag. Neem telefonisch contact op via: +31 (0)528 229440

Selecteer de aankomstdatum en de lengte van het verblijf en klik op de prijs om door te gaan naar het boekingsproces.

1
2
3

Zie beschikbare data
BoerenBed Tent - 6 pers.
HeerenBoer Tent
HeerenBoer Tent met ensuite
badkamer - 6 pers.

Adres Hillside Farm

, ,

Hillside Farm, wat is er te doen in de omgeving:

  De boerenfamilie

  Hillside Farm
  Andrew & Ellen, Amy, Ross

  Momenteel werken er twee generaties van de familie Taylor op de boerderij. Heel waarschijnlijk ontmoet je Ellen en Andrew maar Amy, Ross en Robert helpen ook mee. Onze familie geniet al sinds 1840 van het boerenleven en houden voornamelijk schapen.

  Hillside Farm, wat vinden de gasten?

  Hillside Farm, soortgelijke locaties:

  Nieuwsbrief