De boerderij Glanmor Isaf

Deze boerderij staat te midden van een prachtig ruig landschap in Wales. Glanmor Isaf is te vinden in Noord-Wales, in de plaats Bangor. De familie Prichard bestaat uit Owen en Elinde samen met hun jonge zonen Gwion, Eban, Ann en David. Ook Owen zijn ouders wonen op de boerderij. De boerderij is sinds 12 jaar in de familie en wordt op duurzame biologische wijze gerund, hier heeft de familie ook een officiële certificatie voor gekregen.

Kamperen op de boerderij in Wales

Je bent verzekerd van een warm, Welsh welkom op Glanmor Isaf. De boerderij heeft prachtig uitzicht over het Snowndon en Carneddau gebergte, waar alle schapen grazen. Deze schapen zijn winterbestendige bergschapen, Welsh Black genaamd. Verder zijn er ook varkens en kippen. Als je de andere kant op kijkt zie je dat de boerderij direct aan de kust ligt, met het kiezelstrand op een paar honderd meter afstand van de BoerenBed Tenten.

Leuke dingen om te doen vlakbij Bangor

In de directe omgeving van Glanmor Isaf kun je mountainbiken, klimmen en pittige wandelingen maken langs het wandelpad van Noord-Wales. Op een paar honderd meter afstand van de boerderij ligt tevens een kiezelstrand waar je kokkels en mosselen kunt vinden, die je op je eigen kampvuur kunt klaarmaken! Dichtbij Glanmor Isaf farm ligt Penrhyn Castle. Dwaal je iets verder weg, dan kom je bij de forten van Caernarfon en de zandstranden van Anglesey, niet te missen attracties!

plattegrond glanmor isaf

Accommodatie(s)


Adres Glanmor Isaf

Glanmor Isaf, wat is er te doen in de omgeving:

De gastfamilie

Owen & Elin, David & Ann

Wij zijn Owen en Elin Pritchard en samen met onze ouders David en Ann en onze drie zonen heten we jullie welkom bij Glanmor Isaf te Noord Wales. Onze familie woont al vier generaties lang op deze boerderij, gelegen aan de rand van Nationaal Park Snowdonia. Snowdonia is een van de mooiste gebieden die je kan vinden in Wales!

Glanmor Isaf, wat vinden onze gasten?

Glanmor Isaf, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief