Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Bucklebury Reading Collection

, ,
Nieuw
Gemiddelde Gastenwaardering

Informatie

De locatie:

Bucklebury Reading Collection ligt op een glooiend landschap van 7 hectare op het prachtige platteland van West Berkshire. Het bevindt zich aan de rand van Bucklebury Village. Het is een unieke glamping locatie, en biedt alles wat een gezinsvakantie nodig heeft. Deze boerderij (en tevens herten safaripark!) hecht ontzettend veel waarde aan de natuur: het team koestert een diep respect voor het buitenleven wilt jullie hier graag meer over leren!

Activiteiten op de locatie:

Bucklebury Reading Collection is gelegen tussen Newbury en Reading en biedt een fantastische landelijke ervaring die jullie kleintjes urenlang zal bezighouden! Van tractorritten tot de ervaring van “boer voor een dag”, deze locatie is een ware bijenkorf van boerderijactiviteiten! Daarnaast herbergt het een verscheidenheid aan herten: rode, Sika, Fallow en Axis, maar ook zeldzame varkens,  geiten, Dexter runderen, pony’s, ezels, pluimvee, parelhoenders en zelfs rendieren! Adrenalinejunkies kunnen de avonturenspeeltuin verkennen en op het springkussen springen, go-karten of een hut bouwen. Als je liever wat minder avontuur wilt, zal een wandeling door het omliggende gebied de zintuigen verlevendigen. Het lokale bos biedt meerdere wandelpaden, een kabbelend beekje en een overschot aan prachtige flora en fauna.

Ontdek de omgeving:

De thuisregio Berkshire is een waar pareltje uit de Engelse geschiedenis. Een wandeling van twee minuten vanaf Bucklebury Reading Collection brengt je naar Bucklebury Estate. Hier wordt 900 jaar geschiedenis glorieus tentoongesteld over het 1600 hectare grote Pang Valley landschap. Het is het oudste landgoed in Berkshire en een van de oudste landgoederen van Engeland! Bucklebury Village werd zelfs opgenomen in het Domesday Book van 1086! Op 20 autominuten afstand kunnen jullie tevens Highclere Estate bezoeken, misschien herken je dit paleisachtige gebouw wel uit de bekroonde tv-serie Downtown Abbey! Herleef het leven van Lady Mary terwijl je door deze historische omgeving wandelt. Actievelingen zullen dol zijn op Bucklebury en de omliggende gebieden, met voldoende mogelijkheden om te fietsen, wandelen en te genieten van de landelijke sfeer!

Accommodaties

WiesenBett Collection

Adres Bucklebury Reading Collection

, ,

De gastfamilie

Fam. Russell

Welkom op onze boerderij! Elke dag is een avontuur bij ons op Bucklebury Reading Collection! We hebben het hele jaar door nieuwe boerderij bewoners: lammetjes om flesvoeding te geven in de lente, geiten, konijnen en cavia's om te knuffelen en biggetjes om naar te kijken. We kunnen niet wachten jullie rond te leiden!

Bucklebury Reading Collection, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief