Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Bonneblond

, ,
Nieuw
Gemiddelde Gastenwaardering

Informatie

De boerderij:

Precies in het midden van Frankrijk vind je het domein van BoerenBed boerderij Bonneblond. Een unieke plek op een kleinschalig vakantiedomein in Frankrijk op het platteland van Allier, ten noorden van Montluçon. Op maar liefst 69 hectare grond op deze authentieke locatie vind je de luxe glamping tenten van het BoerenBed. Er staan BoerenBed en HeerenBoer Tenten op een unieke locatie, waar je optimaal kunt genieten van de rust en ruimte om je heen. Deze locatie wordt gerund door Helen en Willem, een Nederlands echtpaar dat tien jaar geleden de stap heeft durven nemen en begonnen is op Bonneblond in Frankrijk. Geniet van de gastvrijheid, de verschillende boerderijdieren – twee honden, drie poezen, twee paarden, twee varkens en een ezel – en beleef een heerlijke tijd op deze bijzondere plek. Het is een glamping ervaring om nooit meer te vergeten!

Activiteiten op de boerderij:

Bij Bonneblond wordt er alles aan gedaan om je even de alledaagse drukte doen vergeten. Je kunt op deze locatie genieten van diverse activiteiten: er zijn onder andere speeltoestellen, een recreatieruimte met een tafeltennistafel. Daarnaast kun je ook ook tafelvoetballen, darten en er is een verkleedkist! Buiten mag je helpen de dieren te verzorgen samen met de boer(in). Of ga ‘s avonds marshmallows roosteren boven het kampvuur!  Ook beschikt Bonneblond over een zoutwaterzwembad én een eigen meer, waar je een verfrissende duik in kunt nemen of kunt vissen op karpers! Naast de beroemde Pizza Avonden, is de eigen keuken iedere dag open en kun je heerlijk aanschuiven bij de table d’hôte. Tip: op woensdag kun je patat afhalen met een heerlijk gegrild kippetje. Hoe makkelijk en lekker is dat!? En iedere morgen zorgen Helen en Willem dat je vers gebakken broodjes klaarliggen (wel even bestellen!) in de boerderijwinkel.

Bonneblond

Ontdek de omgeving:

Ook de omgeving is het ontdekken waard. Maak kennis met de prachtige natuurrijke omgeving die Midden-Frankrijk heeft te bieden. Wandel of fiets door het grootste eikenbos van Tronçais, klim en klauter hoog boven de grond rondom het recreatiemeer van Sidiailles of bezoek de immense zwerfkeien in Boussac. Ook steden als Montlucon, Moulins en Vichy zijn absoluut de moeite waard voor een heerlijk dagje in de stad!

Accommodaties

WiesenBett

Adres Bonneblond

, ,

De gastfamilie

Willem en Helen

Wij zijn Willem en Helen Wagensveld en we delen heel graag met jullie een van de mooiste plekjes in Frankrijk. In 2014 waren wij op zoek naar een andere uitdaging, wat is het heerlijk om vakantie vierende gasten te mogen ontvangen en hun te helpen om de hectiek van het dagelijks leven weg te laten stromen! Met heel veel plezier willen wij jullie het ‘Bonneblond gevoel’ laten voelen, beleven en tot een blijvende herinnering maken!

Bonneblond, soortgelijke locaties:

Nieuwsbrief