Billingsmoor Farm

, ,

Glamping vakantie bij.. Billingsmoor Farm

Billingsmoor Farm ligt op slechts 30 kilometer afstand van de prachtige kust van Exmouth. Vanaf deze zuivelboerderij kan je goed zien dat je in het mooiste stukje van Devon bent beland, met een goede toegang tot de noordelijke en zuidelijke kusten.

Kamperen op de boerderij in Exmouth

Billingsmoor is een traditionele boerderij van maar liefst 400 hectare en vormt een onderdeel van het landgoed van de hertogdom van de prins van Wales. Dit betekent dat de boerderij onder strikte regels gemanaged moet worden om de natuurlijke omgeving in stand te houden. De 170 Friesche koeien worden twee keer per dag gemolken en zijn de rest van de dag op het veld te vinden. Ook worden er het hele jaar door kalveren geboren die je gerust kan gaan bekijken. De Kune Kune varkens zijn echter het meest populair. De glooiende heuvels van Devon, de grazende koeien en een vroeg bezoekje van Meg de Cocker Spaniel zorgen er voor dat al je zorgen van je afglijden.

Leuke dingen om te doen vlakbij Exeter

De prachtige kusten van Exmouth vind je op slechts 30 kilometer afstand waar je heerlijk kan surfen op een mooie dag. Er zijn ook vele National Trust (nationaal erfgoed) gebouwen te bezichtigen in de nabije buurt, zoals ook de historische stad Exeter. In het nabijgelegen Tiverton kan men romantische tripjes met de kanaalboot maken of met paard en wagen rondtoeren bij het kasteel. Andere attracties in de buurt van Billingsmoor Farm zijn: 18 holes golfbaan, paardrijden, prachtige wandelroutes, veel pubs, een valkerij en bijvoorbeeld de historische stad Tiverto. Kortom teveel om op te noemen!

Accommodaties

Het BoerenBed

Adres Billingsmoor Farm

, ,

Billingsmoor Farm, wat is er te doen in de omgeving:

  De gastfamilie

  Robert en Jayne

  Gelegen op het hertogdom van Cornwall wonen wij in Billingsmoor Farm waar we samen met onze zoon Alex zo'n 170 biologische Friesian koeien houden.

  Billingsmoor Farm, wat vinden onze gasten?

  Billingsmoor Farm, soortgelijke locaties:

  Nieuwsbrief