Check Ruime Tenthuisjes van 45m2
Check Écht kleinschalig
Check Inclusief handdoeken en bedlinnen
-
Check Maak een geboorte mee
Check Puur avontuur zonder schermpjes
Check Geef lammetjes de fles
-

Last minute op avontuur in de meivakantie

Vanaf de meivakantie duurt het nog 77 dagen tot de eerste week van de zomervakantie. Pff, dat voelt nog lang hè? Daarom is de meivakantie de ideale break om er nog een week tussenuit te gaan. Een stuk voordelig dan de zomervakantie én de natuur is op zijn mooist! Geniet van pasgeboren lammetjes, kalfjes, kuikentjes en nog veel meer. Wakker worden tussen de vogeltjes die hun lied zingen. Kies voor een last minute vakantie aan de kust in Nederland in Zeeland of de Waddeneilanden. Of juist voor last minute midweek in Nederland in de bossen van de Veluwe of bij het Dwingelderveld National Park. Waar je ook heen gaat: je slaapt altijd in een ruim tenthuisje midden in de natuur.

Goodbye winter en hello lente!

Kom last minute op avontuur tijdens je midweek of weekje weg in de meivakantie in Nederland. In de meivakantie op de boerderij geniet je extra. Voeten in het gras, kopje koffie en de allereerste warme zonnestralen van het jaar. De winter is weer achter de rug en de temperaturen stijgen. Je snakt naar vitamine D en vanuit je Tenthuisje stap je zó het buitenleven in. Dát is pas genieten. Gelukkig kun je bij BoerenBed last minute in Nederland een tent huren. En niet zómaar een tent. Een huisje van canvas. Voorzien van alle gemakken van thuis - van de kaasschaaf tot aan dikke comfy dekens op je bed.

Ontdek het lentegevoel op de boerderij

De meivakantie is onze favoriete periode van het jaar, want de natuur komt weer tot leven. Wie weet maak jij wel de geboorte van een kalfje mee of mag je de fles geven aan een pasgeboren lammetje. De kinderen ben je in ieder geval direct kwijt bij aankomst, want op de boerderij maken ze direct vriendjes. Alle ruimte om te ravotten en buiten te spelen. Tijd voor jullie om te genieten van de warme hottub. Dat is extra lekker wanneer het buiten koeler is. Dan is het 's avonds tijd om weer samen te komen en alle avonturen te bespreken van de dag voor de warme houtkachel.

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring