Boerenbed herfst 4779 1 Boerenbed herfst 4779 1

De allerlaatste tenthuisjes

yellow background
>
yellow background

Bekijk meer

Bekijk meer

yellow background
>
yellow background
Hoeve Waterschap Skelteren 1 ECBA 20210720 0004
<
Eindeloos buitenspelen
•

Klaar voor een microavontuur?

Ken je dat? Uit het niets krijg je opeens behoefte aan vakantie, rust en even helemaal niets moeten. Dat snappen we helemaal! Voor je vakantie bij de boer hoef je geen uitgebreide to-do-lijstjes afwerken, want wij zorgen ervoor dat je je nergens druk om hoeft te maken en je tenthuisje van alle gemakken van thuis voorzien is. Verzeker jezelf van alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa. Bekijk hier de allerlaatste beschikbare tenthuisjes. Zo ben jij er zeker van dat je nooit meer de laatst vrijgekomen plekjes mist.

Bekijk de laatste plekjes

Check Er even tussenuit
Check Bekijk de laatste beschikbare tenten
Check Voor de échte avonturiers
Check Geniet van het zomerse weer
-
Check Last minute op vakantie
Check Door héél Nederland
Check De leukste vakantie voor jong én oud
-
•

Ontdek het Tenthuisje

<
Zonder elektriciteit, onze grootste luxe!

Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit. De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar.

Zin in een minivakantie?

Last minute nog een boerderijvakantie tussendoor plannen? Waar gaat de reis naar toe: de Veluwe, Zeeland of de Waddeneilanden? Of laat je je liever verrassen door het aanbod? Op deze pagina houden we elke week de laatste beschikbare tenthuisjes bij. Zo weet jij altijd of er last minute nog een tenthuisje beschikbaar is gekomen.

BoerenBed biedt kindvriendelijke vakantie door heel Nederland. Kleinschalige en gemoedelijke familiecampings midden in de natuur. Kom naar je favoriete hotspot of ontdek je liever een nieuwe boerderij. Is jouw hond net zo gek op het boerderijleven als jij en kan je last minute geen oppas meer regelen voor je hond? Geen probleem! Dan mag hij bij BoerenBed gewoon mee! Je trouwe viervoeter kan op de meeste boerderijen gewoon mee!

Ziet de weersvoorspelling er goed uit of wil je spontaan op vakantie in Nederland? Met 18 locaties door heel Nederland zit er altijd een plekje voor jou bij. Of je nou een weekendje, midweek of week weg wilt - het kan allemaal! Wij zorgen dat de pagina up to date blijft en dan hoef jij alleen nog maar te kiezen.

<
Krijg je geen spijt van!

Boek jouw unieke ervaring