Chat with us, powered by LiveChat
Heb je een vraag? Bel ons:
Home > Laatste nieuws

Laatste nieuws over het BoerenBed

In 2019 staat er weer een hoop te gebeuren: van nieuwe locaties en accommodaties tot mooie nieuwe promoties, ontdek het allemaal tijdens ons gloednieuwe seizoen!

Nieuwe boerderijen:

Hoeve Brugge Collection, in België.
Hohenwarter Seehof Collection, in Duitsland.
La Flocellière en Vendée Collection, in Frankrijk.
Figari Corsica Collection, in Corsica.
Northumberland Farm, in Engeland.
Bucklebury Reading Collection in Engeland.
Cártama-Malaga Collection, in Spanje.

De exacte openingstijden zijn verschillend per locatie maar al deze locaties zullen open zijn op 1 juli 2019.

Nieuwe accommodatie types:

BoerenBed Tent – Plus
Ontdek de BoerenBed Tent – Plus! Dit is de reguliere BoerenBed Tent met een extraatje.. er staat namelijk een privé douche naast je tent! Exclusief te boeken bij Boerderij Ameland, New Barn Farm en Moor Farm in Engeland.

Nieuwe Heerenboer Tent
Wat is er nieuw? Extra isolatie in het dak waardoor je de warme lucht binnenhoudt in koelere seizoenen en je de tent koel houdt tijdens de zomermaanden. Tevens hebben we een gasfornuis toegevoegd, om extra comfortabel op te koken! Deze Nieuwe HeerenBoer Tent is exclusief te boeken bij East Shilvinghampton in Engeland, Hilserhof en Hohenwarter Seehof Collection (Collection versie) in Duitsland.

HeerenBoer Tent voor 4 personen
Een knussere versie van onze meest luxe glamping tent! Iedere HeerenBoer Tent voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) is compleet ingericht, inclusief eigen douche en toilet. Deze HeerenBoer Tent voor 4 personen is exclusief te boeken bij Ilfracombe Farm in Engeland.

Accommodatie updates:

Luifel aan de BoerenBed Tenten en de BoerenBed Tent voor 10 Personen: De BoerenBed Tenten zijn verbeterd op alle boerderijen. Er is een luifel bevestigd aan de BoerenBed Tenten. Op die manier is de tent verlengd en kun je daar heerlijk zitten en genieten van een goed boek, of ‘s avonds nog even gezellig een spelletje spelen met de kinderen. Op alle boerderijen zijn tevens de BoerenBed Tenten voor 10 Personen verbeterd. Ook hier is een luifel aan de tent gezet én er is een buitenkeuken geplaatst! Gezellig op vakantie met de hele familie of met een groep vrienden. Kom bijvoorbeeld naar Het Wesselink of De Lange Weide en geniet van een luxe vakantie in de BoerenBed Tent voor 10 Personen!

Nieuwe soorten verblijfsduur:

Je kunt nu ook kiezen voor verblijven van 10, 11 en 14 nachten. Boek dus nu je éxtra lange BoerenBed verblijf gewoon online!

De 55+ korting is verhoogd:

Bij het BoerenBed bieden we een unieke 55+ korting aan voor gasten die 55 jaar of ouder zijn. Voor 2019 hebben we de korting verhoogd! Je krijgt nu geen 35 euro korting, maar wel 55 euro korting! Lees hier meer.

Toer de Boer is nu het gehele jaar boekbaar:

Wat is er leuker dan tijdens jullie glamping vakantie meer dan één boerderij te bezoeken? Dat is de reden waarom we speciaal voor jou, een exclusieve aanbieding hebben samengesteld: ontvang tot 20% korting op je verblijf! Je mag de reis samenstellen zoals je zelf wilt, zolang je maar aansluitend minimaal 2 verschillende boerderijen bezoekt. Je hoeft alleen maar te kiezen welke combinatie van boerderijen het beste bij jullie past! Tijdens de maanden juli en augustus krijg je 10% korting op je verblijf en de andere maanden wel 20% korting! Lees hier meer.

 

Nieuwsbrief